Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19. napon 3.4 es progeszteron,...

19. napon 3.4 es progeszteron, majd a 21. napon hirtelen 36-os érték. Ez hogy lehet, mitől?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 11:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Csináltam egy LH tesztet, az halvány csíkos, meg egy HCG-t, azon nem látszik semmi. Mondjuk ha tényleg a 19. nap után volt peteérés, akkor az azt jelenti, hogy kb a 8. vagy a 9. dpo-n vagyok. És ilyenkor még normális hogy nem mutat semmit a teszt. Úgyhogy megint nem vagyok előbbre sajnos. Egy pár napon belül azért ki fog derülni. Csak hát addig.... :(

Egyébként párom azzal húz, hogy biztos ikrek. Hát reméljük hogy nem :) Az egy kicsit durva vicce lenne a sornak :)

2011. szept. 7. 17:17
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem jövőhéten szerdán vagy csütörtökön már csinálhatsz egy tesztet :)

én úgy tudom,hogy ahhoz hogy ikrek legyenek 100 fölött kellett volna lennie a progeszteron szintnek...de figyi ha sokáig probálkoztatok és nem sikerült akkor lehet,hogy ez a sors keze,hogy most ikreid legyenek :) drukkolok neked,remélem babás vagy :D majd írd meg,hogy mi volt :)

2011. szept. 7. 18:35
 13/26 A kérdező kommentje:

Hát szerintem előbb fogok csinálni tesztet, mert úgysem bírom ki :) Van jópár Vaterás, azokért nem kár :)

3 hónapja próbálkozunk, és már van egy 20 hós kislányom. Ezért jobb lenne ha csak egy baba lenne. Én is ebben reménykedem még, hogy akkor 100 felett lenne, de hát ki tudja hogy utána meddig ment még fel, amikor már nem vettek vért. :S

2011. szept. 7. 19:31
 14/26 anonim ***** válasza:
Majd írd meg,hogy mi lett a teszt eredménye :) kiváncsi vagyok és nagyon szorítok,hogy összejöjjön a baba :D
2011. szept. 7. 21:58
 15/26 A kérdező kommentje:
Oké, mindenképpen írok! Nagyon aranyos vagy hogy így drukkolsz :)
2011. szept. 7. 22:25
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát mi egy éve probálkozunk...a párom a napokban ment ki külföldre dolgozni...6 hetente jöhet majd haza 1 hétre...szoval nekünk nemhiszem,hogy egyhamar összejönne,de azért neked drukkolok :))))
2011. szept. 8. 11:23
 17/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen rég óta nem sikerül a baba! Nehéz lesz így hogy a párod külföldön lesz, de nem lehetetlen :) Csak jókor kell hazajönnie!
2011. szept. 8. 12:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, és köszönöm,hogy támogatsz,nagyon jól esik,ha jönni akar a baba úgy jönni fog :) már igy állok hozzá :D
2011. szept. 8. 16:03
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen, ez a jó hozzáállás! Valahol olvastam, hogy fent a kicsik sorban állnak, várják hogy mikor jöhetnek le a földre. És csak akkor jönnek ha itt az ideje. Lehet hogy valami oknál fogva még nincs itt a ti időtök. De talán nem is olyan sokára eljön!
2011. szept. 8. 18:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Már nagyon szeretnék anya lenni,remélem azért hamarosan összejön :)
2011. szept. 8. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!