19. napon 3.4 es progeszteron, majd a 21. napon hirtelen 36-os érték. Ez hogy lehet, mitől?
Csináltam egy LH tesztet, az halvány csíkos, meg egy HCG-t, azon nem látszik semmi. Mondjuk ha tényleg a 19. nap után volt peteérés, akkor az azt jelenti, hogy kb a 8. vagy a 9. dpo-n vagyok. És ilyenkor még normális hogy nem mutat semmit a teszt. Úgyhogy megint nem vagyok előbbre sajnos. Egy pár napon belül azért ki fog derülni. Csak hát addig.... :(
Egyébként párom azzal húz, hogy biztos ikrek. Hát reméljük hogy nem :) Az egy kicsit durva vicce lenne a sornak :)
Szerintem jövőhéten szerdán vagy csütörtökön már csinálhatsz egy tesztet :)
én úgy tudom,hogy ahhoz hogy ikrek legyenek 100 fölött kellett volna lennie a progeszteron szintnek...de figyi ha sokáig probálkoztatok és nem sikerült akkor lehet,hogy ez a sors keze,hogy most ikreid legyenek :) drukkolok neked,remélem babás vagy :D majd írd meg,hogy mi volt :)
Hát szerintem előbb fogok csinálni tesztet, mert úgysem bírom ki :) Van jópár Vaterás, azokért nem kár :)
3 hónapja próbálkozunk, és már van egy 20 hós kislányom. Ezért jobb lenne ha csak egy baba lenne. Én is ebben reménykedem még, hogy akkor 100 felett lenne, de hát ki tudja hogy utána meddig ment még fel, amikor már nem vettek vért. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!