Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos nem ártok vele a babának?

Krisztina24 kérdése:

Biztos nem ártok vele a babának?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok, hurutos már 10 napja. Először köptetőkkel próbálkoztunk,de attól még jobban fulladtam, majd kaptam antibiotikumot,azt szedem. 8,5 hetes terhes vagyok. Sokat köhögök még most is (Bár most már felszakadozik és köpetürítéssel jár). Olvastam, hogy a köhögéstől nem lesz baja a babának,de azért kicsit félek.:-( Volt már valaki nagyon beteg a terhesség elején, vagy a terhesség során? Köszi!
2011. szept. 4. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos olyan antibiotikumot kaptál ami szedhető terhesség alatt. Az károsabb, ha bakteriális légúti fertőzésed van mint a gyógyszer, de ha van köpeted célszerű leoltani tényleg kell-e szedned. Én 20 hetesen Augmentint szedtem húgyúti infekcióra. Semmi baja nem lett a babának csak én jobban lettem.
2011. szept. 4. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Télen voltam terhes, kb 3x voltam totál megfázva. Antibiotikum, köhögés csillapító és társai. Sokszor már minden izmom fájt a köhögéstől. 5 hónapos egészséges kislányom van.
2011. szept. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!