Mennyit idot ajanlatos varni a tabletta szedesenek befejezese utan, hogy biztos ne artson a babanak?
Szia!
Nekünk a dokim 3 hónapot javasolt,de többet vártunk.
Nem egyforma a szervezetünk,van akiéből lassabban ürülnek ki a nem kívánt dolgok.Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai,nem csak a hormonok miatt jó várni.
Én az ötödik hónapban elkezdtem szedni az elevitet,és egy hónap múlva indult a babaprojekt.
Elsőre összejött:-)))
Sok sikert nektek is.
Az utolso hozzaszolo velemenyet osztom.
Egy dolog miatt szerentek varni a dokik, h a ciklus visszaalljon a normalisra, ne legyen az, h a 25. napon van peteeres, es emiatt nehezen kovetheto a terhesseg az elejen.
En abbahagytam a gyogyszert, az elso ciklusomban a 19. napon volt a peteeres (ovu teszteltem) le is csusztunk rola (14. nap kornyeken akcioztunk sokat) de a kov. ciklusban 14. napos peteeres es baba lett.
Szia! Én ahogy abbahagytam a gyógyszer rákövetkező hónapban teherbe is estem. Makk egészségesek vagyunk mind a ketten.
20 hetes kismama
Koszi mindenkinek a valaszokat. Kicsit feltem, hogy megoszlanak a velemenyek majd, de sebaj. 3 honap nem a vilag! :-)
Akiknek osszejott mar, azoknak gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!