Babát szeretnénk, de még nem igazán szántam rá magam, hogy letegyem a cigarettát. Amikor megfogan a baba, az kb 2 hét amíg tudomást szerzek róla, addig árthat a babának? Mert ha megtudom, biztos nem gyújtanék rá!
na mégegyszer az utolsó vagyok:én is cigiztem,és mikor megbeszéltük iithon,hogy innentől élesben megy,onnatól én nem gyújtottam rá.Első alkalommal sikerült,és lehet,hogy furán fog hangzani,de én valahogy éreztem,hogy ez most talált. :)
Nekem nem okozott gondot.A mindig arra gondoltam,hogy lesz a napi pár szálam helyett egy szép egészséges babám.
Az első két hétben én is cigiztem, aztán egyzser csak elfogott az undor, 8 év bagózás után... Azóta a szagától is hányok. Sőt még egy szülinapba is belefutottam 2 hetes terhesen, amikor még fogalmam sem sem volt, hogy manó már van, és lecsúszott vagy 3-4 koktél is. Szerencsére semmi bajom, a lényeg nem az első néhány hét, ilyenkor még csak a beágyazódás törtéik meg. Persze ekkor sem ajánlatos bagózni, de a 8-9. hét után ártasz vele nagymértékben.
HA szerencséd van, de is megútálod a cigit. Utólag rájön az ember, hogy milyen gusztustalan büdös és csak pillázik, hogy tudta valaha elszívni.
Sok sikert a babaprojekthez!
Én is hosszú évekig dohányoztam, napi egy dobozzal biztos, hogy elszívtam. Amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, leszoktam róla, minden erőlködés nélkül, egyszerűen tudtam , hogy egészséges babát szeretnék. Ha egy nő elszánja magát erre a lépésre és érzi magát annyira felelősségteljesnek, hogy anyává váljon, ez a minimum amit megtehet. 9 hónap egy egészséges életért, ha kellett volna fejen állva csináltam volna végig, csak egészséges babám szülessen. 9 hónapot igazán kibír mindenki annak érdekében, hogy rendben legyen a babája. Gondoljatok bele ha valaki nem teszi le a cigit, vagy sorolhatnék bármit, ami árthat egy magzatnak és ne adj Isten születik egy beteg babája hogy számol el a lelkével? 9 hónapot kell kibírni, ez nem egy nagy idő. És ne haragudjatok meg, tudom, hogy nagyon nehéz, mert én is azt hittem, hogy soha nem tudok leszokni róla, de ha babáról van szó, egyértelmű, hogy az ő érdeke a fontosabb.
Ja és 4 hónapot vártunk, csaj aztán kezdtünk el próbálkozni , aztán egyből terhes is lettem és mára két egészséges kigyerek édesanyja vagyok és továbbra sem dohányzom. Higgyétek el megéri és nem is olyan nehéz. Csak a cél a fontos!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!