Babát szeretnénk, de még nem igazán szántam rá magam, hogy letegyem a cigarettát. Amikor megfogan a baba, az kb 2 hét amíg tudomást szerzek róla, addig árthat a babának? Mert ha megtudom, biztos nem gyújtanék rá!
Figyelt kérdés
2008. okt. 12. 13:38
11/13 A kérdező kommentje:
A 8. válaszolónak. Sokan azt gondolják,hogy megszületik a bab,akivel végig dohányoztak,és megvan mindene,akkor semmi baja. Csak 3-4- évesen meg asztmás lesz! Vajon mitől???
2008. okt. 12. 22:49
12/13 anonim válasza:
Én vagyok a kétgyerekes anyuk, aki teljesen egyetért veled és megveti a terhesség alatt dohányzókat. Én leszoktam babaprojekt előtt 4 hónappal, hogy a szervezetemből is kitisztuljon és szerintem te is tedd ezt, ne várj, még babás leszel. És én nem akartam ilyen durván leírni, de egyetértek azal, hogy nem biztos hogy pár hónaposan már kijön a babán az, hogy az anyuka felelőtlen volt.
13/13 anonim válasza:
Én is dohányoztam a terhességem elött, de mi úgy voltunk vele, hogy a baba élete többet ér annál, hogy kockáztassunk. Egészséges gyerket szerettünk volna. Így mi a férjemmel, nem vállaltunk babát addig, amíg dohányoztam. A nikotinnak legalább 1 év kell, mire kiürül a szervezetből. Mi kettőt vártunk a biztonság kedvéért. Egyáltalán nem bánom, pedig hidd el, én is nagy dohányos voltam elötte! Mindent megér egy kicsi manó. Egyáltalán nem volt nagy áldozat letennem őérte a cigit. Néha még eszembe jut, de már nem tudnék rágyújtani. Manóm már 3 hónapos, egyészséges hatalmas nagy gyerkőc a maga 7130g-ával. Igazán jókedéjű, remek kissrác.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!