Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedjem a barátcserjét vagy ne?

Szedjem a barátcserjét vagy ne?

Figyelt kérdés
Kacérkodom a gondolattal, hogy el kezdjem-e szedni. Nem ismerem a barátcserjét, csak amiket itt írtok róla, és látom hogy elég sokan szedik. Nekem van pé-m, aránylag(1-2 nap eltérés) szabályosak a ciklusaim. Normális vastagságú a méhnyálkahártyám.Na de mégsem jön a baba. A férjem eredményei is jók. Ma kezdtem a 2. Clostis hónapomat. Mit gondoltok, segítene nekem? vagy lehet hogy bekavarna a rendszerbe? Ha jól tudom ez egy homeopátiás szer, ami elejében felerősíti a tüneteket. Szóval kissé össze vagyok zavarodva, jó lenne ha eltudnátok nekem magyarázni, hogyan működik és hogy szedjem vagy ne?
2009. ápr. 20. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Három hónapig szedtem, de nem volt eredménye. Amikor abbahagytam akkor borult fel a mensim. Az addigi 26 nap helyett már a 19. napra megjött.

Van akinek segit, de van akinek nem. Nem vagyunk egyformák. Nekem sajnos a closti sem segitett, elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat.

2009. ápr. 20. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Na pont erre gondoltam,ami veled is történt. Akkor lehet hogy jobb ha nem kavarok bele a dolgokba.3 hónapig fogunk próbálkozni a Clostival, aztán irány a meddőségi. köszi hogy írtál
2009. ápr. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!