Ha sikerül teherbe esnem utána még szedjem a barátcserjét ill. az e-vitamint vagy már ne?
Figyelt kérdés
Nem árthat a babának v-melyik?2009. okt. 11. 11:14
1/10 anonim válasza:
Ha már tudod, hogy terhes vagy, akkor a barátcserjével állj le, mert nem ajánlott terhesség alatt. Az E vitamin szerintem mehet tovább, de ne vidd tulzásba. Aztán a doki úgyis megmondja, hogy miket szedjél.
2/10 anonim válasza:
mi van akkor a barátcserjével, ha már terhes vagy , de még nem tudod, akkor nem árt a babának?
Én is szedtem, de nem mertem végigszedni nyáron egy teljes hónapot sem, mert hát terh
3/10 anonim válasza:
tehát, terhesen nem szabad szedni.
Mit tegyek?
4/10 anonim válasza:
Az van, hogy amikor még nem tudod, hogy terhes vagy, akkor még általában nem ágyazódott be a megtermékenyített petesejt, és neincs kapcsolatban a Te szervezeteddel. Így a gyógyszerekkel és egyéb készítményekkel még nem ártasz neki. Amikor már kimarad a mensi, akkor már álatalában beágyazódott, és a teszt is általában kimutatja. Tehát amikor már tudud, sejted, hogy terhes vagy, akkor hagyd abba a barátcserje szedését. Addig viszont szedheted nyugodtan, nem ártasz vele, sőt. Segíti a nyálkahárnya felépülését és a beágyazódást. Az orvosok is javasolják a Premens szedését pl, ami barátcserje tartalmú. Ha teherbe esel utána kell abbahagyni. Remélem világos voltam...
5/10 anonim válasza:
számomra világos, köszönöm. Ma van a mensim első napja, megyek és be is veszek egy szemet.
Nagyon köszönöm:-)))))))))))))))))))))
6/10 anonim válasza:
Lányok! Szedjétek a barátcserjét! Én Pcos vagyok és 2 év után az első barátcserjés hónapban összejött a picur!Én csak a terhes teszt után hagytam abba a szedését. Megy a drukk mindenkinek!
11 hetes km
7/10 anonim válasza:
gratulálok, és miért kezdted el , voltál orvosnál?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én a ciklusom felénél kezdtem el szedni a b-cserjét és már 7 napja meg kellett volna jönnije. Teszt pozitív, de még pár nap múlva csinálok még egyet, mert nem tudom elhinni, hogy igaz. Mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljenek a terveitek! Én még e-vitamint is szedek 3-4 hete lehet, hogy ez is segített.
2009. okt. 11. 20:49
9/10 anonim válasza:
18:15-ös vagyok! Gartulálok Neked kedves kérdező! Én itt a net-en olvastam a barátcserjéről,h milyen jó hatással van a szervezetre. Tehát kipróbáltam. Úgy voltam vele,h nincs vesztenivalóm és így sikerült.:-)
10/10 anonim válasza:
De jó! Gratulálok nektek! Én a Premest keztem el szedni a mostani ciklusom elején. Ezek szerint akkor reménykedhetek, hogy segít! Bár még szerintem csak most ovuláltam. Remélem 2 hét múlva nekem is abba kell hagyni a bogyó szedését, mert pozi lesz a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!