Melyiket ne szedjem? Szedem az elevitet iszom a cickafarkteát és a palástfűvet meg e-vitamint is napi 1et. Ajánlották még a barátcserjét is.
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 11:57
1/5 anonim válasza:
Én barátcserjét szedem és végre volt tüszőrepedés (hő alapján) ami még clostival sem jött össze. Már csak bízom benne hogy sikerül. Szerintem ne szedj túl sok mindent egyszerre. De hogy melyiket ne? Hát ezt ki kell tapasztalnod sajnos.
Drukkolok hogy jöjjön a baba!
2/5 anonim válasza:
kolléganőm szedte az Elevitet és volt probléma (tüdőfejletlenség) én az első babánál akkor a Materna volt divat... sokat híztam a baba nagy lett az is igaz, most nem szedtem semmit, "csak" nyomelemeket, egy áltagos centrumot, de csak kétnaponta és gyógyteáztam, szülés előtt egy hónap málnalevéltae, ...finom.
3 kg-os egészséges kisláynom lett, most 7 hós.
3/5 anonim válasza:
én írtam előbb, bocsi nem néztem az alcímet....ebben nem tudok segíteni
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Gratulálok a babához.
2009. jan. 13. 12:29
5/5 anonim válasza:
én csak elevitet szedtem és nem volt semmi bajunk szép és egészséges babánk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!