Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a barátcserjét...

Szerintetek a barátcserjét hogy szedjem? Az van ráírva, hogy súlyosabb esetben napi 2x2-t.

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
szia, PCO-m van, én napi 3x1-et szedek,nekem bevált, de kellett hozzá 3 hónap,mire rendesen hatott.
2010. jún. 12. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén pcos. Én az elején, kb. két hónapig 2x1-et szedtem, ha nagyon fájt a petefészkem, akkor + 1-et.

Utána 1x1-et egy hónapon át. Most már csak ismétlő kúrákat tartok, 5-7 naposakat. De ez a sok hónap kellett hozzá, most már szép 28-33 napos ciklusaim vannak, azelőtt meg volt, hogy hónapokat (3-4-5) is kimaradt a mensim. Azóta a barnázás is megszűnt. :)

2010. jún. 12. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ez a bizonyos barátcserje a premens tabletta, vagy van konkrétan ilyen gyógyszer, h barátcserje? Én 3 hónapja szedem ezt a bizonyos premens tabit, napi egy szemet, de nekem nem segít. 65 napos ciklusaim vannak és most is a 40.-en vagyok. És még mindig semmi. Szerintetek szedjek többet belőle?

2010. jún. 12. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok, nekem 70-80 naposak voltak a ciklusaim, jelenleg 42(tudom még ez sem az igazi)de már több ciklusom is ennyi volt,így legalább tudok számolni(PÉ) viszonyítani,azért így könnyebb,mint amikor fogalmam sem volt,hogy ugyan mikor is jön meg.

én a Zafír Barátcserjét szedem. [link]

2010. jún. 13. 07:22
 5/7 A kérdező kommentje:

én is pco-s vagyok, és több hónapig nem jön meg, peteérésem sincs, vékony méhnyálkahártya...

akkor most 3x1-et, vagy 2x1-et szedjek szerintetek?

2010. jún. 13. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bocsi az OFF-ért

Én is PCOS vagyok. A barátcserje rendezi a ciklust?Már van egy fiam 10 hós de szülés óta vérzés zavarom van...Szeretnénk kistesót de immár 3. hete megvan ismét.Voltam dokinál gyógyszet kaptam de nem szeretnék mindig gyógyszert rendes ciklus szeretnék.

2010. jún. 17. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan szedhetitek a 3x1-et,minden ciklus zavarra jó!
2010. jún. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!