Ma rámijesztett az orvos, lehet, hogy el fog halni a baba?
szia!
Nagyon rendes dokid van :( legalább nem táplálja a reményt :( lassan ver a szíve.... nagyon szép mondat, főleg hogy egy kis csőben dobog egy kis kezdemény. Próbálj meg pozitív dolgokra gondolni és ne arra , hogy elmehet a baba!!! 5 hetesen meg csak körvonalakat látnak még , találgatnak mindenről... Kitartást kívánok!!!!!
1 kismama
Szia!Én őszintén szólva nem értem az orvosodat!A legelső ultrahangom 5hét+5naposan volt.Összvissz egy 9,4 mm-es petezsák látszódott.Nem is néztek szívhangot,mivel azt 7 hetes kortól nézik.Múlthéten voltam 7hetesen+5naposan,akkor már az embrio 1,4cm volt,és a szívhangja tökéletes.Nem értem,hogy 5 hetesen mért hozza rád a szívbajt,mikor még most indul be a szívműködése.Mellékesen megjegyzem,hogy nekem febr. 14-én volt az utolsó menzim,ebből én úgy számoltam mikor a múlthéten mentem,hogy 8hetes+5 napos vagyok és a dokim közölte,hogy 7hetes+5 napos vagyok.
Ne idegeskedj!
Nemtudom,hogy bánik veled a dokid,de azalapján amit mondott,én a helyedben elgondolkodnék,hogy váltsak-e.
Nyugodj meg,és élvezd a babvárást!
8+2 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!