Mi lehet velem? Vkinek ötlete?
Kedves kérdező, lehet jobb lenne szembenézni a tényekkel, nem pedig egyből kiosztani a válaszadókat! Ha ennyire jól tudod mi van veled, akkor miért kérdezel itt?
Ne gondold, hogy te vagy az egyedüli babaprojektes, aki főz, mos, takarít. Én is azt csináltam, amellett munkahelyem volt, pluszmunkákat is vállaltam, és mégsem jött a baba. Mert igenis, rágörcsöltem. Milliónyi tünetem volt minden hónapban, mert agyilag produkáltam őket. És nem két évet próbálkoztunk, hanem sokkal többet, többszörösét.
Amikor letettem róla, akkor jött. Úgy értem, úgy istenigazából letettem róla. A legrejtettebb gondolatomban is.
Ez a "nincs semmilyen terhességi tüneted" ellentmond a kérdésben leírtakkal, miszerint
"most mégis késik...Hétfőn kellett volna megjönnie,de nem jön meg...Csak görcsölget a hasam,már lassan egy hete"
Jobb a békesség mindenkinek, lányok! :)
A mensid késhet mert sikerült a baba - kétnaponta duplázódik meg a HCG a szervezetben, s inkább reggeli tesztelés mint esti.
De azért is késhet mert ez a hónap nem lesz szabályos, sok minden befolyásolja a ciklust is, a lelkiállapotod, de még az időjárás is.
Én a helyedben várnék, bár tudom nehéz, de talán hétfőn reggel csinálnék még egy tesztet.
Drukkolok Neked, minden jót!
14 hónapos kislány anyukája
Kedves Utolsó!:)Én is szeretem a békét,utálok veszekedni...ez csak egy félreértés volt,ez a személytelenség hátránya,hogy bizony félreérthetik az embert...:(
Biztos,hogy nem vagyok terhes,szerintem azt megérezném,mert az életben annyi mindent megérzek,szerintem tudni fogom,ha baba lesz...
Inkább kellemetlen ez a görcsölés...szoktam idegeskedni,mert nagyon lelkis vagyok,de ez a hónap most olyan nyugis volt...
Köszönöm az összes válaszolónak,mert bizti mindenki segíteni akart!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!