Van vkinek ötlete, hogy miért ébredhet reggelente mostanában nagyon korán (5.45-6. 00 körül) 14 hónapos kisfiam? Elkezd "nyöszörögni", hallom, hogy próbálja magát visszaaltatni, de nem sikerül neki. Eddig 7,30-ig aludt általában.
MINTHA MAGUNKAT OLVASTAM VOLNA :O
13 hónapos és ugyan ez megy
bár most az utóbbi 2 napban éjjel is felkelt a foga maiatt
de amúgy....nem tudom
nálunk is fél 6-6 körül felkel....
de én sem megyek ringatni, cumisüveg és jobb esetben azonnal visszaalszik, ha nem akkor meg fél 8 várok türelemmel és beájul:)
persez közbe elmolyol magába, dumál, de nem kapcsolaok villanyt sem és csöndbe vagyok
általában bejön
amúgy mikor fekszik este?
nekünk 7 kor
Igen, ő is 7-kor szokott este elaludni,sőt van,hogy még egy picit hamarabb is,mert addigra már iszonyat fáradt.
Új dolgok?Hát egy pár napja az az új hobbija, hogy minden szónak az első szótagját mondja és ettől nagyon boldog :) Nem tudom,hogy ettől ébred-e fel, de így,hogy már "beszél" a maga kis nyelvén,sokkal nehezebb reggel hallgatni,mikor "kiabál" a szobájából,hogy "Nyenye" (=anya) Na mindegy, várunk türelemmel,hátha visszatér majd a 7,30-as keléshez,mást úgysem tehetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!