Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém, hogy...

Megnéznétek a görbém, hogy tényleg akkor volt-e peteérésem mikorra behúzta? Az alaphőm 36,2 volt, de most végre felment 36,7-re.

Figyelt kérdés

A görbém: [link]

Végre elkezdett tegnap emelkedni a hőm,ez az első hónap,hogy mérem és még nem vagyok jártas benne. Az ovulációs fájdalom,azért van bepipálva annyiszor,mert görcsölget meg gyakran belenyilal a hasam és máshogy nem tudom jelölni.

2009. ápr. 20. 08:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Tényleg, a pajzsmirigyeddel minden rendben? Én azért nézettem meg mert alacsony a reggeli alaphőm, sőt van amikor 35,7 csak a hőm.
2009. ápr. 20. 12:54
 32/40 A kérdező kommentje:
Hát nekem mindig alacsony volt az alaphőm,de ha most se jön össza akkor mindenképp megnézetem. A málnalevél teát itt írták nekem többen,hogy nekik segített,és arról nem olvastam annyi rosszatt mint a palástfűről,azért választottam. Te nem híztál az Elevittől? Én nem tudom,hogy mit szóljak ezekhez a vitaminokhoz,aki ismerősöm szedte mindenek 4-4,5 kg-os babája lett,legtöbb császárral szült. Aki meg csak folsavat meg,e-vitamint szedett plusz rengeteg gyümölcsöt és szöldséget evett annak meg olyan 3,5 kg-os. Láttam,feltetted megint a kérdésed,írt azóta még valaki?
2009. ápr. 20. 13:00
 33/40 anonim ***** válasza:
Nem híztam az Elevittől. Sajna nem válaszoltak többen. Ezt a honlapot nézd meg, itt van szó a málnalevél teáról. [link]
2009. ápr. 20. 13:23
 34/40 A kérdező kommentje:
Uhh,tényleg igazad van,még jó,hogy abbahagytam. Amugy mint látod nekem se írt rajtad kívül más:) Tényleg nem tudod,hogy lehet itt privátot küldeni? Mert ha gondolod írhatnánk úgy,amugy elkezdtem szédelegni egy órája és hiába eszem még mindig éhes vagyok.
2009. ápr. 20. 13:27
 35/40 anonim ***** válasza:
küldtem neked privát e-mailt.:)
2009. ápr. 20. 13:32
 36/40 anonim ***** válasza:
Te tudsz nekem privát e-mailt küldeni, mert magamnak küldtem el az e-mailt. ha-ha-ha Tudod, hogy kell?
2009. ápr. 20. 13:35
 37/40 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon remélem, hogy babásak vagyunk.:)Annyira szorítok magunknak!!!
2009. ápr. 20. 13:36
 38/40 A kérdező kommentje:
Küldtem privátot,megkaptad. Ha jól tudom a saját email címre küldi el,amit megadtál regisztrációnál.
2009. ápr. 20. 13:43
 39/40 anonim ***** válasza:
Megkaptam!:)))
2009. ápr. 20. 13:46
 40/40 A kérdező kommentje:
Rákattintottam arra,hogy privát email a válasz írójának,beírtam a szöveget és elküdtem, máshot nem állítottam át.
2009. ápr. 20. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!