Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet? Ilyen...

Megnéznétek a görbémet? Ilyen későn lenne peteérésem?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 6. 14:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek a görbékhez, most kezdtem csak el hőmérőzni.
2011. júl. 6. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Mindíg ugyabban az időpontban méred a hőd? állítólag min.4 tized fokot kell emelkedni a hőnek tüszőrepedéskor..

www.babatervezok.otthona.net

én innen okosodtam..

2011. júl. 6. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Hú! Szerintem lehet,hogy nincs is peteérésed. Ilyen hosszú ciklusnál előfordulhat.Ha most sem marad fent a hőd, menj orvoshoz!
2011. júl. 6. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet hogy nem volt pé. Ha nem marad fenn most a hőd, akkor a 44. napon sem volt (egyedül nekem az tűnik valószínűnek, de a továbbiaktól függ, h tényleg az volt-e). De láttam az előző ciklusod is ilyen hosszú volt...doki mit mond?
2011. júl. 6. 14:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanakkor mérem a hőmet.A doki azt mondta,hogy Pco,de miután minden hormonom tökéletes lett,akkor azt mondta,hogy nem az.Viszont az inzulinom nagyon magas lett és kaptam rá Metformint.Azt szedem 3 hete.
2011. júl. 6. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:

PCOS babás görbém 44. napi pé-vel:

[link]

2011. júl. 6. 22:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg így alakul a görbém: [link]
2011. júl. 11. 19:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek megvolt az ovum?
2011. júl. 11. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg. Szerintem neked is a 44. napon, mint nekem. Remélem neked is összejött.:))
2011. júl. 11. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
4-5 nap múlva kiderül. 11. dpo-n vagy szerintem, ha nem jön meg pár nap múlva, 10-essel tesztelj reggel. A terhesgörbéből látszik, hogy nem érdemes a közepén feladni, ha úgy tűnik, nem sikerült, mert én is hasonlóképpen lettem babás.
2011. júl. 12. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!