Meg volt már a peteérésem? Megnéznétek a görbém?
Sajnos csak tegnap este tudtunk együtt lenni a párommal,szerintetek van esély a babára??
Köszönöm a válaszokat!
Igen??
egyébként általában 29-32napra szokott megjönni.
Ovulációs fájdalmat érzek már 3-4napja!
Wáóóó...akkor ezek szerint még nem csúsztam le semmiről sem!! :D
Tudom,buta kérdés,de akkor honnan fogom tudni hogy mikor lesz meg a pém..mert én azt hittem hogy már megvolt!??
Igaz,ez még csak a második hónapom..szóval nemigazán értem még ezt a leesik a hő,fel megy a hő..mikor van pé,mikor nincs...!!
Köszönöm a válaszokat!!!
Na ez úgy van,hogy méregesd és a ciklus majd behúzza az alaphődet. Peteérésed akkor történt meg, ha az alaphő fölé megy legalább két tizeddel, de inkább többel a hőd és ott is marad. A lényeg,hogy maradjon is magasabban,mert ha megint visszaesik alaphő alá, akkor csak próbálkozott a szervezet, de nem történt meg a pé!
Hőmérőzésnél csak a 2. hónapban lehet látni,hogy kb. mikor van pé, mert utólag derül ki.
Ja és ahogy látom nem egy időben méred. Ennek pedig ez a lényege. 5-10 perc nem nagyon számít, de 40 már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!