Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg volt már a peteérésem?...

Meg volt már a peteérésem? Megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés

Sajnos csak tegnap este tudtunk együtt lenni a párommal,szerintetek van esély a babára??

Köszönöm a válaszokat!

[link]

2011. aug. 9. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Eddig még szerintem nem volt pé-d!
2011. aug. 9. 09:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen??

egyébként általában 29-32napra szokott megjönni.

Ovulációs fájdalmat érzek már 3-4napja!

2011. aug. 9. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni az alaphődet! Igaz,hogy a 17. napon felugrott, de utána esett két tizedet, ami sok!
2011. aug. 9. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Még nem volt PÉ-d.
2011. aug. 9. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Wáóóó...akkor ezek szerint még nem csúsztam le semmiről sem!! :D

Tudom,buta kérdés,de akkor honnan fogom tudni hogy mikor lesz meg a pém..mert én azt hittem hogy már megvolt!??

Igaz,ez még csak a második hónapom..szóval nemigazán értem még ezt a leesik a hő,fel megy a hő..mikor van pé,mikor nincs...!!

Köszönöm a válaszokat!!!

2011. aug. 9. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Már mint a hőmérőzésben ez a második hónapom,egyébként már lassan 1éve próbálkozunk össze hozni a babát! :(
2011. aug. 9. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Na ez úgy van,hogy méregesd és a ciklus majd behúzza az alaphődet. Peteérésed akkor történt meg, ha az alaphő fölé megy legalább két tizeddel, de inkább többel a hőd és ott is marad. A lényeg,hogy maradjon is magasabban,mert ha megint visszaesik alaphő alá, akkor csak próbálkozott a szervezet, de nem történt meg a pé!

Hőmérőzésnél csak a 2. hónapban lehet látni,hogy kb. mikor van pé, mert utólag derül ki.

Ja és ahogy látom nem egy időben méred. Ennek pedig ez a lényege. 5-10 perc nem nagyon számít, de 40 már igen.

2011. aug. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!