Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém, hogy...

Megnéznétek a görbém, hogy tényleg akkor volt-e peteérésem mikorra behúzta? Az alaphőm 36,2 volt, de most végre felment 36,7-re.

Figyelt kérdés

A görbém: [link]

Végre elkezdett tegnap emelkedni a hőm,ez az első hónap,hogy mérem és még nem vagyok jártas benne. Az ovulációs fájdalom,azért van bepipálva annyiszor,mert görcsölget meg gyakran belenyilal a hasam és máshogy nem tudom jelölni.

2009. ápr. 20. 08:10
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
A menstruációd kezdetétől kell nézni a napokat, 12. (13.-án)napon volt a pé-d. és a pé-től számítva 14.(27.-én) napon jön meg a menstruáció. A pé-d óta 7 nap telt el. Most kellene lennie a beágyazódásnak ( pé-től 7-10. napon).
2009. ápr. 20. 11:17
 22/40 A kérdező kommentje:
Amit találtam,annál gombásodást írnak, meg viszketést is ami ügye nekünk nincs. Meg nekem soha nem is volt,ugyhogy szerintem ez kizárt.
2009. ápr. 20. 11:17
 23/40 anonim ***** válasza:
igen, nekünk nem viszket. Valaki írt a kérdésre, hogy neki terheségeiben fordult elő. Akkor most lehet bizakodnunk?
2009. ápr. 20. 11:27
 24/40 A kérdező kommentje:
Jó egyszerre írtunk:) Akkor most szerinted mégse a 14.napo volt a pé-m? Mert eddig azt beszéltük,hogy inkább akkor és nem mikkor a ciklus.hu behúzta. Azaz akkor 15.-én volt a pé-m és ha ahoz számolunk 14.napot akkor 29.-én kell nem megjönnie. Amugy olyan furin görcsölget a hasam már csütörtök óta. Ez lehet szerinted beágyazódástól?
2009. ápr. 20. 11:49
 25/40 anonim ***** válasza:
Megnéztem megint.Valóban, igazad van. Tényleg 29.-ére ne várd. Bocsi, csak annyiszor nézegetek diagrammokat, hogy már nem tudtam hirtelen mi van. Lehet beágyazódás jele persze a görcsölés! Nagyon örülnék neki ha összejönne mind a kettőnknek.:))))
2009. ápr. 20. 11:55
 26/40 A kérdező kommentje:
Én is:) Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez az 5.hónap,de az igazsághoz hozzátartozik,hogy ez az első hónap,hogy azt is figyeltük,hogy mikor lehet pé-m. Addig úgy voltunk vele,hogy együtt voltunk mikor kedvünk volt,de nem néztük se a napokat se a hőmet,abban bíztunk,hogy spontán összejön,de mivel nem így most már figyeltük a pé-t. Olyan jó lenne ha ebben a hónapban tényleg sikerülne mindkettőnknek:)
2009. ápr. 20. 11:59
 27/40 anonim ***** válasza:
4. hónapja próbálkozunk, csak én már attól félek, hogy nagyon görcsösen akarjuk és ezért nem jön össze olyan hamar. Voltál már valamilyen vizsgálaton a baba projekt miatt? Én voltam laboron, megnézettem a pajzsmirigyemet, mert alacsony a reggeli hőm. Szerencsére minden rendben van a pajzsmirigyemmel.
2009. ápr. 20. 12:02
 28/40 A kérdező kommentje:
Én is voltam múlt hónapban (magán)dokinál,de azt mondta,hogy ne izguljak,mostanra áltak helyre a dolgok. Meg akkor látott pér tüszőt,ami majd meg fog érni. Meg szednem kell folsavat,meg 2 naponta Gravidát, a Gravidát abbahagytam mert híztam 1 hónap alatt 3 kg-ot tőlle. A folsavat szedem meg ittam málnalevél teát a 14.napig,aztán abbahagytam,mert nem tudtam,hogy az pé volt-e és nem akartam ártani. A kivizsgálással meg úgy voltam,hogy ha ebben a hónapban se jön össze akkor fogok menni.Én is fél év után jöttem anno össze,ugyhogy annyi időt magamnak is adok:)
2009. ápr. 20. 12:08
 29/40 A kérdező kommentje:
Neked mennyi a reggeli alaphőd? Az nem látszódik,nekem is alacsony 36,2.
2009. ápr. 20. 12:11
 30/40 anonim ***** válasza:
Dettó, nekem is ennyi. Én Elevitet szedek csak, de azt minden nap. Figyu, én viszont azt olvastam, hogy a málnalevél teát csak a szülés előtt pár héttel szabad inni. A peteérést a palástfű és a cickafark tea segíti.
2009. ápr. 20. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!