A feltételezett fogantatás után, mennyi idő múlva jelentkezhet tünet? És mik a legelsők?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 19:47
11/14 anonim válasza:
sumergo, egy kicsit túllősz a célon. Attól hogy te valahogy működsz, nem mindenkinek kell szükségszerűen ugyanúgy működni.
A szervezet csodákra képes, én TUDOM, mi van bennem, (van "némi" biológusi képzettségem).
12/14 anonim válasza:
Persze, nem mindenki működik ugyanúgy. De az,hogy peteérés után két nappal nem érezhet senki semmit, kb. olyan tény,mint hogy éjjel nem a nap jön fel, hanem a hold.
Azt,hogy valaki a nemvárt előtt egy-két nappal már érez valamit, na az már olyan,hogy lehetséges, ha érzékenyebb fajta!
Ehhez semmilyen biológusi végzettség nem kell. Egyébként én erről speciel az ország talán egyik legjobb genetikus-nőgyógyászával beszélgettem. Talán neki is van "némi" végzettsége!
13/14 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy hónapok óta várunk a babára , 3 hónappal ezelött barnáztam,aztán nem jött meg, hánytam, émelyegtem,fájt a mellem,sőt még szagokra is érzékeny lettem.......aztán a tesztek mind negatívak.......ezután ahogy kezdtem észhez térni hogy 10-12 teszt nem haazudik,a tünetek enyhültek,elmúltak,majd a következő hónapban megjött!Innen tudom hogy tényleg lehet annyira várni és annyira figyelni a tested minden rezdülését,hogy így "megviccel" a saját tested!Hatalmas csalódás volt.....de tanultam belőle.....úgyis akkor jön a kis trónörökös aikor akar!Mindenkinek mielöbbi babásodást és a már babásoknak boldog babavárást kívánok!
2011. szept. 5. 09:46
14/14 anonim válasza:
nekem már mensi előtt egy héttel szurkált a hasam és elkezdett fájni a mellem. ez volt a legelső tünet. mensi elmaradása után meg jött a sok pisilés, mégjobban fájó mellek és a rosszullétek szédülések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!