Mennyinek kell lenni a hőnek, ha valaki terhes?
Mennyi az alaphőd? Mikorra nem várod?
Nem kell mindenkinek 37 körülinek lenni!
Ez mindig relatív.
Van egy alaphő, ovulációkor általában kb. két tizeddel megugrik ehhez képest (vagy még többel is, de ennek sok szabálya van, hogy hogyan kell kiértékelni), majd a következő menstruációig ott marad, esetleg egy két nappal előtte elkezd leesni. Ha baba van a dologban, akkor nem esik le, hanem ott marad nagyjából ahol volt, esetleg még emelkedik is.
36,7-nél magasabbra nekem nem ment, amikor terhes voltam. (Persze a + teszt után már nem mértem tovább...)
MIlyen "tüneteid" vannak még, és mikorra nem várod?
Teljesen úgy éreztem magam, mintha terhes lennék, de a hőm nincs fent, így sejtem, hogy nem vagyok az. Voltam már terhes, így tudom milyen az, csak nem mostanában. Igazából akkor sosem mértem a hőmet, így nem tudom mennyi volt.
Úgy tűnik csak peteérés volt, de nagyon erős...úgy feszült a hasam, hogy azt hittem szétdurran. Még olyan ingerem is volt, mintha fel lennék fázva. De mára elmúlt. A hőm pedig felment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!