Mennyinek kellene lennie a bhcg-nek a hormonvizsgalatnal, ha terhes lennek? Letezik olyan, h verbol vett terhessegi teszt szerint nem vagyok terhes, de a valosagban viszont igen?
tegnapelott voltam vervizsgalaton, mert nem jon meg rendesen. gyogyszer mellett volt hat napos, az utolso ket mensim viszont csak 2-3 napig tartott, es az is csak barnas pecseteles volt. a bhcg <1.00 lett, es elvileg az osszes tobbi eredmenyem is normalis, cisztam nincs. akkor mi lehet az oka, h nem jon meg.
es meg a melleim is nottek, akkorak most, mint regen a gyogyszer mellett menses elott voltak, most meg meg a ciklus kozepen sem vagyok, ha mensesnek vesszuk az utolso pecsetelest.
Nem, ha terhes vagy, a vérből 100%-ra ki lehet mutatni.
Saját tapasztalatomat tudom neked leírni, egyszercsak elkezdtem pecsételni menzi helyett, majd a következő hónapban nem jött meg, vagy 40 nap fölött lett a ciklusom, elküldtek vérvételre, terhesség kizárva, a hormonok és minden rendben.... de az ultrahangon a dokim észrevette a kis cisztákat a petefészkeimben -> PCOS. Pedig minden eredményem tökéletes lett. És hozzáteszem a 3. dokinak tűnt fel hogy mi a baj!!! Azóta is hozzá járok, már 17 hetes kismama vagyok. Clostit kaptam, azzal sikerült a baba. Szerintem nézesd meg magad egy másik orvossal is!
Minden jót kívánok!
Első vagyok. A pcos-el nekem semmi tünetem nincs, normál testalkatú vagyok, semmi olyan tünet nem jelentkezett a nem normális menzin kívül ami pcos-re utal. Nem vagyok doki, talán a méhnyálkahártya lehet, vagy nincs peteérés valami okból. Szerintem azért menj el egy másik orvoshoz is, több szem többet lát, nekem ahogy írtam a 3. orvos vette észre hogy mi a baj.
Remélem semmi komoly nincs, és ha szeretnél kisbabát akkor hamar össze is jön! Minden jó kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!