Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyinek kell lennie a hőnek...

Mennyinek kell lennie a hőnek abban az esetben, ha valaki terhes?

Figyelt kérdés
Nálam már egy hete késik a mensi, de szeretném elkerülni a rengeteg teszt vételt, ezért kérdezném, hogy lehet-e következtetni valamit a hőből, hogy mennyinek kéne lennie ilyenkor? Egyébként tüneteim még nem igazán vannak, leszámítva hogy picit érzékenyek a melleim, illetve ma reggel először hányingerem volt(de gondolom ez azért másnak is lehet a jele). Most olyan 36.4-5 körül mozog jelenleg a hőm. Azt olvastam, hogy általában valami testnyílásban kell mérni. Namost eddig én csak hónaljban mértem, és így volt kb 36.4-5 körül. Így hogy ott mértem okozhat annyi "csalást" a mérő, hogy ez mondjuk szájban mérve felmenjen esetleg 37-ig is? Vagy ekkora hőmérséklet különbség azért nincs a kétfajta mérési mód között?
2009. márc. 1. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs olyan test hőmérséklet amiből egyértelműen terhességre lehet következtetni.Alap esetben is emelkedik a hő a ciklus második felében, akkor is ha nem vagy terhes. Egy hetes késés esetén (ha nincsenek extra hosszú ciklusaid) már érdemes lenne megkockáztatni egy tesztelést.
2009. márc. 1. 23:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Hőből akkor lehet következtetni,ha hónapok óta (minimum 2) méred reggel ébredéskor ugyanabban az időben ugyanott.

Saját alaphoz lehet csak hasonlítani.

Szerintem hét után nem felesleges tesztelni.

Reggeli pisi a legtutibb,de most már kb bármikor kimutatja.

Ha negatív akkor irány a nőgyógyász,aki megnézi mitől késik.

Nem érdemes sokáig várni főleg ha negatív a teszt,mert késhet sok mindentől!

2009. márc. 2. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!