Normális h 21 éves fejjel egyre többet gondolok, h terhes legyek?
22 es fel eves vagyok. Van egy 2 eves fiam tehat 20 evesen szultem. Teljesen normalis,hogy mar szeretnel babat.
Nekem rosszul esik,hogy ezt a korosztalyt manapsag elkonyvelik "tul fialatnak" es nem tartjak normalisnak,hogy ha vki ennyi idosen gyereket akar. Pedig raadasul anyagilag mindenunk meg van tehat nem anyam meg apam nyakara szultem. Eleg nehez is lett volna mivel mi kulfoldon elunk. Ferjem nalam 8 evvel idosebb.
Szerintem ha vagysz ra es parod is es ha anyagilag rendbe vagytok akkor nyugodtan vallaljatok babat :)
bocsi "tul fiatal"-t akartam irni :)
Amugy mi jovore szeretnenk kistesot( jovo ev kozepe fele elkezdeni a pro0balkozast). Mire megszuletik mar majdnem 24 eves leszek.
Én 22 éves vagyok (lassan 23) és 10 hetes terhes. Még nem sokan tudja minden ismerősöm.
Hát, nem is tudom mit mondjak. Nekem is rosszul esik, hogy a 20-on pár évesek el vannak könyvelve majdhogynem gyereknek. Mi nagyon szerettünk volna már kisbabát a férjemmel. Pont az esküvőnk után 2 hónappal fogant meg a bébike. :)
Én teljesen készen érzem magam a babára, az anyaságra.
Mégis nagyon sokan furcsállják a dolgot, holott megvan mindenünk. Szeretjük egymást, van egy saját házunk, van rendes munkahelyünk stb. Szóval minden adott. Ez van :) Már kezdek hozzászokni, hogy sokan idiótának néznek, és rengeteg előítélet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!