Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérsékleti diagrammokat...

Hőmérsékleti diagrammokat raknátok fel? Csak hogy az enyémet hozzá hasonlitsam.

Figyelt kérdés
Terhes és, nem terhes diagrammokat köszi.
2011. aug. 26. 12:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves másik válaszoló!

"két egészséges gyereknek ne legyen egy éven belül gyereke"

Oké, elírtam, valóban. Ez van.

Nem tudtam hogyan fogalmazzak, mert nem akartalak megbántani, a jó szándékodban és a bátorításodban nem kételkedem kezdettől fogva! Ami tény, hogy a görbéből NEM LEHET megállapítani ebben a fázisban, hogy van-e baba vagy nincs, erre próbáltam rávilágítani a válaszaimmal, nem Téged akartalak piszkálni. Bocsánat, ha ez lett belőle!

A saját görbémet meg minek tettem volna fel? Kérdező nem kérte, egyébként sem vagyok most terhes, a görbéimet meg nem a neten vezetem hanem papíron...

Kedves Kérdező, várom én is a fejleményeket!

2011. aug. 30. 14:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Ja, a kötekedős voltam :o)
2011. aug. 30. 14:54
 23/26 A kérdező kommentje:
sziasztok mára igy álok :) [link]
2011. aug. 31. 07:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Tesztelj már egyet!!! Nagyon kíváncsi vagyok.
2011. aug. 31. 08:00
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom egy másik kérdésnél is belinkelted a görbéd.

Sajnálom, hogy megjött!

Amúgy mióta próbálkoztok?

2011. szept. 4. 22:13
 26/26 A kérdező kommentje:
Szia igen megjött sajnos :(( hát kb 1 éve,de a párom külföldön dolgozik és eddig gondoltuk azért nem sikerül mert nem sok az a havi 5 nap ,de most együtt vagyunk tőbb mint egy hónapja és még se,na majd a szeptember hátha szerencsésebb lesz :)
2011. szept. 5. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!