Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérsékleti diagrammokat...

Hőmérsékleti diagrammokat raknátok fel? Csak hogy az enyémet hozzá hasonlitsam.

Figyelt kérdés
Terhes és, nem terhes diagrammokat köszi.
2011. aug. 26. 12:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
ja és a mai 36.8 volt :))3* mértem egymás után ugyanaz az eredmény :))
2011. aug. 27. 08:25
 12/26 A kérdező kommentje:
jaj bocsi már látom hogy ez terhes diagramm köszi
2011. aug. 28. 08:22
 13/26 anonim ***** válasza:
Hogy áll azóta a hőgörbéd? Igen, ez terhes diagramm. Azért tettem fel, hogy ez sem egy szokványos, és mégis babás lettem.
2011. aug. 29. 06:17
 14/26 A kérdező kommentje:
szia 27 re felment a hőm 37-re, ma 36.9 remélem így marad :))))
2011. aug. 29. 09:46
 15/26 anonim ***** válasza:

2-3 vagyok

Szépen alakul, még pár nap, és kiderül! :o)

Kedves 6:17!

Gratulálok a babádhoz, de azt hozzá kell tennem, hogy a görbe semmiben sem különleges, annyi van, hogy rossz helyre húzta a gép az ovus vonalat.

2011. aug. 29. 13:33
 16/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A görbét azért tettem fel, mert ez is bizonyítja, hogy késői ovu is lehet. Nekem egy héttel tolódott. Ahogy a szülésem is. Még jó, hogy nem engedtem indítani. Amúgy a ciklusaim mindig percre pontosan 28 naposak voltak, és mindig középidő tájt próbálkoztunk. 3 évre jött a kislányom. Ebben a ciklusban is csak véletlenül voltunk pont akkor együtt. Ebből sokan tanulhatnak, hogy nem csak ovu környékén érdemes babát gyártani, és azt is, hogy fontos a mérés és az ovuteszt, mert abból sokmindent le lehet szűrni. Hát, ezért tettem fel a görbém.
2011. aug. 30. 06:59
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ez az állítás így nagyon nem stimmel: "nem csak ovu környékén érdemes babát gyártani".

Mert csakis ovu környékén lehet babát "gyártani", viszont azt valóban meg kell találni, hogy az mikor van.

Két teljesen egészséges gyereknek azonban rendszeres nemi élet mellett egy éven belül mindenféle "figyelgetés" mellett is lesz babája.

Az, hogy később volt ovud, teljesen normális, az a furcsa inkább, ha valakinek óramű pontosan működik a ciklusának mindig ugyanazon a napján.

Kedves Kérdező!

Hogy állsz?

2011. aug. 30. 08:57
 18/26 A kérdező kommentje:
Igy álok :) holnapra nem várom [link]
2011. aug. 30. 09:19
 19/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Tökéletes babás görbe, ahogy azt már pár napja is mondtam.

A nem szőrszálhasogató válaszadónak írnám, hogy két egészséges gyereknek ne legyen egy éven belül gyereke, egyébként inkább a kötekedős kategóriába sorolnálak. Én feltettem a görbémet, ahogy a kérdező kérte, a tiedet nem látom. Bocs, kedves kérdező, ne haragudj az offért.

2011. aug. 30. 14:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Semmi baj :D köszönöm a válaszodat remélem hogy baba van a dologba :))))
2011. aug. 30. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!