Hőmérsékleti diagrammokat raknátok fel? Csak hogy az enyémet hozzá hasonlitsam.
2-3 vagyok
Szépen alakul, még pár nap, és kiderül! :o)
Kedves 6:17!
Gratulálok a babádhoz, de azt hozzá kell tennem, hogy a görbe semmiben sem különleges, annyi van, hogy rossz helyre húzta a gép az ovus vonalat.
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ez az állítás így nagyon nem stimmel: "nem csak ovu környékén érdemes babát gyártani".
Mert csakis ovu környékén lehet babát "gyártani", viszont azt valóban meg kell találni, hogy az mikor van.
Két teljesen egészséges gyereknek azonban rendszeres nemi élet mellett egy éven belül mindenféle "figyelgetés" mellett is lesz babája.
Az, hogy később volt ovud, teljesen normális, az a furcsa inkább, ha valakinek óramű pontosan működik a ciklusának mindig ugyanazon a napján.
Kedves Kérdező!
Hogy állsz?
Kedves kérdező! Tökéletes babás görbe, ahogy azt már pár napja is mondtam.
A nem szőrszálhasogató válaszadónak írnám, hogy két egészséges gyereknek ne legyen egy éven belül gyereke, egyébként inkább a kötekedős kategóriába sorolnálak. Én feltettem a görbémet, ahogy a kérdező kérte, a tiedet nem látom. Bocs, kedves kérdező, ne haragudj az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!