Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a hőmérsékleti...

Megnéznétek a hőmérsékleti görbémet?

Figyelt kérdés
Ez az első görbézős hónapom,és nem tudom mire figyeljek.A hőmérsékletem nekem amióta az eszemet tudom alapállapotban 35,1-35,9 szokott lenni,de mindenhol azt írják,hogy 36,1-36,5 között kell lenni a folliculáris fázisban.Nincs pajzsmirigy problémám,szóval nem azért alacsony a hőmérsékletem,egyszerűen ilyen.Így értékelhető egyáltalán a görbém? [link]
2011. aug. 29. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Na akkor abból induljunk ki,hogy már elrontottad, mert a ciklus (vérzés) első napjától kell mérni!:))

Ahogy látom egy időben mérted nagyjából mindig, ez jó. Ezt továbbra is tartsd be!

Viszont ez még nem értékelhető görbe, mivel eleve annyira az elején vagy, hogy nincs még mit értékelni!

2011. aug. 29. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, a 35,1 az baromira kevés! Mivel méred? Hol? De ha most görbézel először honnan tudod,hogy mennyi szokott lenni a hőd?
2011. aug. 29. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Hónaljban mérem digitális hőmérővel.Onnan tudom,hogy az alaphőm 35 körüli mindig,mert bár teherbeesés szempontjából még nem mértem eddig hőt,és nem vezettem táblázatot,de értelemszerűen már többször mértem a hőmérsékletemet,és nekem mindig is ilyen alacsony volt.Ha nekem 36,5-36,7 akkor már beteg vagyok,és nem érzem jól magam.
2011. aug. 29. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
A hónaljban mért hő nem ad pontos görbét. Szájban vagy hüvelyben mérd.
2011. aug. 29. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Így igaz! Hónaljban nem mérünk hőt!:) Vagy száj vagy hüvely. Szóval ha van kedved mérd végig ezt a hónapot, de inkább a következőt mérd most már rendesen végig. Úgy látni fogod,hogy mikor mi van!
2011. aug. 29. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem mérd végig csak most már hüvelyben vagy legalább is egy helyen, én is most kezdtem és én is csak a 9. napon kezdtem, de attól még szépen látszik aminek látszania kell :)
2011. aug. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!