Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany evesen ereztetek eloszor...

Hany evesen ereztetek eloszor hogy felebredt bennetek az anyai oszton es szeretnetek kisbabat?

Figyelt kérdés

21 eves lany vagyok....gyerkekre vigyazok kulfoldon van egy 4 eves kapcsolatom..a parom otthon dolgozik es ritkan taalkozuk.Egyutt kepzeljuk el az eletunket,es mostanaban egyre tobbet bezelunk a gyerekvallalasrol.O 25 eves.Bar meg nincs hazunk nem elunk egyutt viszont ha veletlen teherbe esnek szamithatnank mindkettonk csaladjara, es egymasra termesztesen.Egy fel eve mikor megemlitette nekem h par ev mulva babat szeretne mert nem hive a karrierizmusnak akkor en teljesen lehurrogtam h hogy lehet ilyen, hisz en majd csak 28-30 evesen szeretnek szulni.

Viszont mostanaban ahogy a gyerekekkel vagyok egyre tobbet gondolok rra milyen jo lenne nekem is egy kisbaba.Ugy erzem h annyi szeretet van bennem....egyszeruen atkattantam....mondjuk a menstruaciom is osszevissza van miota eloszor megjott, ezert mindenhonapban izgulok vajon terhes vagyok-e...de most ezt se bannam...Lehetseges h 21 evesen felebredt bennem az anyai oszton vagy van valami ilyesmi egyaltalan...a multkor mikor otthon voltam sexkozben annyira beleeltem magam e s mar rendesen kertem a parom h elvezzen belem..ptalan meg is tette volna ha kulso korulmenyek nem jatszanak kozre...mind1 Hasonlo tapasztalatok vannak?

2009. ápr. 16. 12:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

de hozzátenném, ahol futja ételre, van szeretet és várják a babát, tökmindegy, mennyi pénz van.

egyedül amit gáznak tartok, ha apuka nem biztos benne vagy nem elég elkötelezett. ezt nektek kell megbeszélni.

2009. júl. 18. 19:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Szia,én 21 multam januárban,másfél éve férjhez mentem és tegnap tudtam meg hogy terhes vagyok.Iszonyatosan örülök,legboldogabb kismama vagyok a világon.Sok sikert nektek is.
2009. júl. 18. 19:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Én 30 évesen. Előtte el sem tudtam képzelni, hogy mit kezdenék egy babával. Inkább éld az életed, mert egy gyerekkel sehova nem tudsz majd elmenni. Én is voltam kint külföldön, jártam egyetemre. Életem legszebb évei voltak, hülyeség lett volna kihagyni.

Most sokkal megfontoltabb vagyok, megvan az anyagi háttér is. Így nekem sokkal jobb.

2009. júl. 18. 21:23
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Asszem én "nyertem":)Nekem 7 éves korom óta minden álmom egy kisbaba azzal a férfivel, akit a legjobban szeretek a világon.Ezt a férfit már 2 éve megtaláltam.7 éves voltam, amikor a nővérem, aki 23 évvel idősebb nálam, megszülte a második kislányát. Akkor láttam először picibabát, attól a pillanattól kezdve az egész életemben mindent ennek rendelek alá, hogy valaha majd gyerekem lehessen.Ezért érettségiztem le, ezért járok most a jogra.Minden,amit teszek eszköz, hogy közelebb kerülhessek életem nagy céljához.Minden ismerősöm engem tart a legnagyobb "babamániásnak",akit valaha ismert.:)

Most 21 éves vagyok és 7 hetes terhes:)

Minden alkalommal védekeztünk, leellenőriztük, hogy nem lyukas e a gumi nem folyt-e ki.3 hónapja hagytam abba a tablettát, mert féltem, hogy majd később ettől nem lehet gyerekem.Harmadszorra már nem jött meg...Aki már tudja,hogy terhes vagyok, azt mondja akár egy kínai nagyfalat is elém tehettek volna, akkor is terhes lettem volna. Mert annyira akarom a babát, hogy tudat alatt teherbe ejtettem magam és egy satnya kis gumi nem volt elég arra, hogy egy ilyen elemi ösztönt lefékezzen.Szóval lehet egy olyan makrorepedés volt a gumin, amin csak egy fél kisfickó jutott át kb, amit más méhe pillanatok alatt kinyír, de az enyém tárt karokkal várta a 14 éve áhított vendéget:)Nem tudom, ti hisztek ebben??

2009. júl. 18. 22:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia.Én 19 évesen éreztem ezt,akkor 5 éves kapcsolatom volt.Rá fél évre meg is fogant a fiam,most négy éves.Viszont a férfiak később érnek,mert a párom hiába szeretett volna,mikor összejött terhesen elhagyott,mert megijedt.
2009. júl. 19. 09:07
 26/26 anonim ***** válasza:
én 35 évesen éreztem először h. jöhetne a kisbaba
2010. nov. 20. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!