Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany evesen ereztetek eloszor...

Hany evesen ereztetek eloszor hogy felebredt bennetek az anyai oszton es szeretnetek kisbabat?

Figyelt kérdés

21 eves lany vagyok....gyerkekre vigyazok kulfoldon van egy 4 eves kapcsolatom..a parom otthon dolgozik es ritkan taalkozuk.Egyutt kepzeljuk el az eletunket,es mostanaban egyre tobbet bezelunk a gyerekvallalasrol.O 25 eves.Bar meg nincs hazunk nem elunk egyutt viszont ha veletlen teherbe esnek szamithatnank mindkettonk csaladjara, es egymasra termesztesen.Egy fel eve mikor megemlitette nekem h par ev mulva babat szeretne mert nem hive a karrierizmusnak akkor en teljesen lehurrogtam h hogy lehet ilyen, hisz en majd csak 28-30 evesen szeretnek szulni.

Viszont mostanaban ahogy a gyerekekkel vagyok egyre tobbet gondolok rra milyen jo lenne nekem is egy kisbaba.Ugy erzem h annyi szeretet van bennem....egyszeruen atkattantam....mondjuk a menstruaciom is osszevissza van miota eloszor megjott, ezert mindenhonapban izgulok vajon terhes vagyok-e...de most ezt se bannam...Lehetseges h 21 evesen felebredt bennem az anyai oszton vagy van valami ilyesmi egyaltalan...a multkor mikor otthon voltam sexkozben annyira beleeltem magam e s mar rendesen kertem a parom h elvezzen belem..ptalan meg is tette volna ha kulso korulmenyek nem jatszanak kozre...mind1 Hasonlo tapasztalatok vannak?

2009. ápr. 16. 12:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen, mikor édesanyám terhes lett a kishúgommal.
2009. ápr. 16. 20:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon régóta szeretnék gyermeket, de igazából azóta vágyom rá igazán, mióta megismertem a férjemet. Sajnos csak nyolc hónapja próbálkozunk " élesben ", mert előtte a főiskola közbeszólt. Egyáltalán nem vagy fiatal, de csak akkor vállaljatok babát, ha tényleg megbízol a párodban, és tényleg együtt képzelitek el az életeteket. Kívánom, hogy az életed úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd. Sok sikert.
2009. ápr. 17. 12:04
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
bár én még csak 20 vagyok, de bennem sosem volt még ilyen ösztön...egyáltalán nem jövök ki a gyerekekkel, 5 percnél tovább nem bírok velük:S .... pedig 4 éves párkapcsolatom van, nagyon jól megvagyunk..de egyetemre járok, szórakozni, barátokkal-barátnőkkel...eszem ágában sincs, hogy anya legyek...és szerintem ez egy darabig nem is fog változni...
2009. júl. 18. 02:11
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

szia, bennem nagyon hamar felmerült ez a dolog. családi állapotunk miatt mindig úgy éreztem vigyáznom kell a 2 kisebb testvéremre. még a mai napig anyáskodom fölöttük. 21 éves vagyok, és 4 hónapos a babám. tényleg nem a kor számít, hanem , hogy felelősségteljesen tudsz-e a dologhoz állni, ha a párod támogat is akkor teljes a kép.

az elején picit zavart, hogy fiatal vagyok, és csúnyán néznek rám, mert még nem házasodtunk össze, és az öregek ezt nem igazán nézik jó szemmel, de rájöttem, hogy ki a francot érdekel mit gondol más, amikor nekünk itt van egy csodálatos kis apró emberke.

2009. júl. 18. 04:37
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogy nem igazán foglalkoztam a dologgal sokáig. Mindíg volt valami amiért éppen nem tudtuk bevállalni a babát, ( építkeztünk, aztán amíg nem fizettük vissza a banki kölcsönt ez 7 éve havi 48000 Ft volt. ) Majd amikor el kezdtünk próbálkozni a babával és 3 évig nem történt semmi akkor kezdtem egy kicsit aggódni, de még akkor sem volt bennem az a nagy vágy hogy amit anyai ösztönnek neveznek. Sőt akkor amikor derült égből villámcsapás kismama lettem hihetetlenül boldog voltam és nagyon szerettem volna a babát én még akkor is panaszkodtam a barátnőmnek hogy bennem még most sincsenmek olyan nagy érzések, akkor azt modta hogy ez majd jön magától ő is így volt vele. És valóban ahogy haladtunk előre az időben valami hihetetlenül csodálatos dolog volt tapasztalni az érzést hogy anya leszek. Sajnos az 5. hónapban elvetéltem a kisfiúnkat. Teljesen mélypontra kerültem. 9 hónap után most újra próbálkozunk egy pár hónapja sajnos ismét eredménytelenül, de én tudom hogy teljesen üres és értelmetlen az élet egy gyerek nélkül, és nagyon várom hogy végre legyen egy kisbabám.
2009. júl. 18. 06:58
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egész gyerekkoromban úgy éreztem, hogy korán akarok szülni. Jött egy "gyereket akarok"-hullám 20 éves korom körül, de szerencsére elmúlt. Azért szerencsére, mert most már látom, korai lett volna nekünk. Inkább tanultam még, dolgoztam. A lányomat 26 évesen szültem, mikor újra elkapott a vágy.
2009. júl. 18. 09:57
 17/26 anonim ***** válasza:

Én most 26 évesen vágyom igazán egy babára. 5 éve élek párkapcsolatban, több mint 1 éve együtt is lakunk. Mostanra jutottunk el odáig, hogy megvan mindenünk, családi ház, autó, meg egyéb apró fontos dolgok. Most már jöhet a baba.

Azért vártunk eddig, mert nem akarunk a szülőknél "nyomorogni". Félre ne értsen senki, szeretem a szüleimet meg a párom szüleit is, de soha nem élnék együtt anyósékkal. Felnőtt emberek vagyunk külön szerettünk volna már lenni, ezért döntöttünk úgy, hogy előbb legyen meg az otthonunk és már oda jöjjön a baba. Még 1 levél fogamzásgátlóm van, ezt még beszedem, és utána abbahagyom. Az is közrejátszott már, hogy nagyon drága lett (3 havi adag 8000 Ft felett van).

2009. júl. 18. 11:43
 18/26 anonim ***** válasza:
Bennem 16 éves koromba. De tudtam hogy anyám megölne meg hogy gáz lenne. Pedig egyszer játszottam a tűzzel. Nem vettem be a gyógyszert. Szerencsém volt. Most 18 vagyok és terhes voltam de elvetéltem. Fél év múlva próbálkozunk megint addigra már férjnél leszek.
2009. júl. 18. 15:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Szia! Én 25 vagyok és most érzem igazán hogy jó lenne egy baba,nem is védekezünk már, és most fogok majd tesztelni,nagyon szeretném ha összejönne. a párom 15 évvel idősebb nálam és nagyon boldogok vagyuk már 3 éve és most láttuk elérkezettnek az időt arra hogy családunk legyen. Eddig még nem gondoltam volna hogy egyszer bennem is feltámad az anyaösztön, valószínű hogy azért is alakult így mert megtaláltam életem párját.
2009. júl. 18. 17:29
 20/26 anonim ***** válasza:

nagyon fontos, hogy ne hallgass senkire, csak magadra, a leendő apára és a családra.

nincs semmi baj avval, ha valaki 21 évesen babára vágyik, csak meg ne bánd... nem mindenki tudja jól kezelni, hogy 26-8 évesen, amikor a korosztály még sokszor a diákszigeten fetreng, ők egy hároméves gyerekkel a pelenka-tescó-mikor jutunk már el egy moziba háromszögben élnek... és ez így marad további 14 évig.

én és barátnőim kb 30 éves korunkig rettegtünk tőle, hogy gyerek lesz, most szült mindenki 31-34 évesen. tehát látod, mennyiféle ember van. azért nem volt utolsó, hogy saját lakás, két kocsi, pénz bébiszittere, gyerekkel való nyaralásra, nem volt probléma a drága babakocsi, szóval hogy ilyen körülmények közé jöttek...

2009. júl. 18. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!