Hany evesen ereztetek eloszor hogy felebredt bennetek az anyai oszton es szeretnetek kisbabat?
21 eves lany vagyok....gyerkekre vigyazok kulfoldon van egy 4 eves kapcsolatom..a parom otthon dolgozik es ritkan taalkozuk.Egyutt kepzeljuk el az eletunket,es mostanaban egyre tobbet bezelunk a gyerekvallalasrol.O 25 eves.Bar meg nincs hazunk nem elunk egyutt viszont ha veletlen teherbe esnek szamithatnank mindkettonk csaladjara, es egymasra termesztesen.Egy fel eve mikor megemlitette nekem h par ev mulva babat szeretne mert nem hive a karrierizmusnak akkor en teljesen lehurrogtam h hogy lehet ilyen, hisz en majd csak 28-30 evesen szeretnek szulni.
Viszont mostanaban ahogy a gyerekekkel vagyok egyre tobbet gondolok rra milyen jo lenne nekem is egy kisbaba.Ugy erzem h annyi szeretet van bennem....egyszeruen atkattantam....mondjuk a menstruaciom is osszevissza van miota eloszor megjott, ezert mindenhonapban izgulok vajon terhes vagyok-e...de most ezt se bannam...Lehetseges h 21 evesen felebredt bennem az anyai oszton vagy van valami ilyesmi egyaltalan...a multkor mikor otthon voltam sexkozben annyira beleeltem magam e s mar rendesen kertem a parom h elvezzen belem..ptalan meg is tette volna ha kulso korulmenyek nem jatszanak kozre...mind1 Hasonlo tapasztalatok vannak?

szia, bennem nagyon hamar felmerült ez a dolog. családi állapotunk miatt mindig úgy éreztem vigyáznom kell a 2 kisebb testvéremre. még a mai napig anyáskodom fölöttük. 21 éves vagyok, és 4 hónapos a babám. tényleg nem a kor számít, hanem , hogy felelősségteljesen tudsz-e a dologhoz állni, ha a párod támogat is akkor teljes a kép.
az elején picit zavart, hogy fiatal vagyok, és csúnyán néznek rám, mert még nem házasodtunk össze, és az öregek ezt nem igazán nézik jó szemmel, de rájöttem, hogy ki a francot érdekel mit gondol más, amikor nekünk itt van egy csodálatos kis apró emberke.

Én most 26 évesen vágyom igazán egy babára. 5 éve élek párkapcsolatban, több mint 1 éve együtt is lakunk. Mostanra jutottunk el odáig, hogy megvan mindenünk, családi ház, autó, meg egyéb apró fontos dolgok. Most már jöhet a baba.
Azért vártunk eddig, mert nem akarunk a szülőknél "nyomorogni". Félre ne értsen senki, szeretem a szüleimet meg a párom szüleit is, de soha nem élnék együtt anyósékkal. Felnőtt emberek vagyunk külön szerettünk volna már lenni, ezért döntöttünk úgy, hogy előbb legyen meg az otthonunk és már oda jöjjön a baba. Még 1 levél fogamzásgátlóm van, ezt még beszedem, és utána abbahagyom. Az is közrejátszott már, hogy nagyon drága lett (3 havi adag 8000 Ft felett van).

nagyon fontos, hogy ne hallgass senkire, csak magadra, a leendő apára és a családra.
nincs semmi baj avval, ha valaki 21 évesen babára vágyik, csak meg ne bánd... nem mindenki tudja jól kezelni, hogy 26-8 évesen, amikor a korosztály még sokszor a diákszigeten fetreng, ők egy hároméves gyerekkel a pelenka-tescó-mikor jutunk már el egy moziba háromszögben élnek... és ez így marad további 14 évig.
én és barátnőim kb 30 éves korunkig rettegtünk tőle, hogy gyerek lesz, most szült mindenki 31-34 évesen. tehát látod, mennyiféle ember van. azért nem volt utolsó, hogy saját lakás, két kocsi, pénz bébiszittere, gyerekkel való nyaralásra, nem volt probléma a drága babakocsi, szóval hogy ilyen körülmények közé jöttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!