Hany evesen ereztetek eloszor hogy felebredt bennetek az anyai oszton es szeretnetek kisbabat?
21 eves lany vagyok....gyerkekre vigyazok kulfoldon van egy 4 eves kapcsolatom..a parom otthon dolgozik es ritkan taalkozuk.Egyutt kepzeljuk el az eletunket,es mostanaban egyre tobbet bezelunk a gyerekvallalasrol.O 25 eves.Bar meg nincs hazunk nem elunk egyutt viszont ha veletlen teherbe esnek szamithatnank mindkettonk csaladjara, es egymasra termesztesen.Egy fel eve mikor megemlitette nekem h par ev mulva babat szeretne mert nem hive a karrierizmusnak akkor en teljesen lehurrogtam h hogy lehet ilyen, hisz en majd csak 28-30 evesen szeretnek szulni.
Viszont mostanaban ahogy a gyerekekkel vagyok egyre tobbet gondolok rra milyen jo lenne nekem is egy kisbaba.Ugy erzem h annyi szeretet van bennem....egyszeruen atkattantam....mondjuk a menstruaciom is osszevissza van miota eloszor megjott, ezert mindenhonapban izgulok vajon terhes vagyok-e...de most ezt se bannam...Lehetseges h 21 evesen felebredt bennem az anyai oszton vagy van valami ilyesmi egyaltalan...a multkor mikor otthon voltam sexkozben annyira beleeltem magam e s mar rendesen kertem a parom h elvezzen belem..ptalan meg is tette volna ha kulso korulmenyek nem jatszanak kozre...mind1 Hasonlo tapasztalatok vannak?
Szia:)!
Hát ez vicces:)! Mintha magamat hallanám, olvasnám. 21 éves vagyok 4éve vagyunk együtt a férjemmel, és november óta szeretnénk kisbabát:), sajnos eddig sikertelenül:(.
Júniusban fogom megnyitni az első családi napközimet, ahol gyerekekre fogok vigyázni. Remélem addigra én is babás leszek, és nem lesz olyan szívszorító érzés bennem, hogy nekem még senki nincs a pocakomban.
Szerintem sem gond az, ha az ember a 20-as évei elején késznek érzi magát erre a nagy dologra. Én 23 vagyok, és holnap szedem be az utolsó tabimat, és már ettől is izgatott és boldog vagyok. Mindig is fiatal anyuka akartam lenni, mert az édesanyám csak 19 évvel idősebb tőlem és ő a legjobb barátnőm, ő a mindenem, ő legjobb anyuci a földön, és állítom, hogy ez a jó kapcsolat a pici korkülönbségnek, és annak köszönhető, hogy akart engem.
Szóval szerintem a baba dologban nem a kor számít, hanem az akarat, az elhivatottság, a kötelezettségvállalás, na meg persze a szeretet.
A szívem szakad meg azokért a nőkért akikben ez mind megvan, de a sors csúnyán kibabrál velük, mert nem jön a gólya. De biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindenkinél kopogtat majd :-)
Ez fura...én is már vagy tizenéves koromtól arra készültem hogy hú de mikor leszek anya. A szakmám is végül olyan lett hogy gyerekekkel kapcsolatos, nagyon vágytunk babára és 26 voltam mikor végre lehetett, mert olyanok lettek a körülményeink.
Ahhoz képest sokszor még 26 évemet is kevésnek éreztem és nagyon rámzuhant a hatalmas felelősség, mai fejemmel semmit se vesztettem volna ha még pár évet várok.
Persze imádom a fiamat nem bírnám ki nélküle, de rengeteg olyan dolog van amiről az ember nem is sejti hogy gyerekkel már kivitelezhetetlen lesz és onnantól a saját életében másodhegedűs lesz, mert a gyerek lesz az első önmaga helyett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!