Én sajnálom ezt a lányt, hogy ez történt vele. Haragszom az olyan bunkó emberekre, akik nem képesek beleélni magukat mások helyzetébe és csak piszkálni tudják a másikat. Szerintem azért mert véletlenül besikerült, nem felelőtlen és nem ő tehet róla. Az olyanoknak nem kellene szexelniük, akik azt sem tudják, hogy egyáltalán hogyan lehet terherbeesni és mi az a fogamzásgátlás. Viszont ha az illető komoly, felelősségtudó és megfontolt (akárhányéves is), testileg és lelkileg is érett rá, akkor miért ne csinálhatná? Nem minden fiatal buta liba. Nyilvánvalóan ez a lány sem, és az a bizonyos nagyokos, aki osztogatta itt az észt, én is kívánom neki azokat a "kedves" dolgokat, amiket ő kívánt ennek a szerencsétlen lánynak. Az nem lesz jó anya (és valószínüleg az akar lenni, ha ezen az oldalon olvasgat), aki ilyeneket kíván egy másik nőnek és a lelki támogatás helyett csak megalázni és bántani tud. A terhességmegszakítást gondold át mégegyszer, ha lehet! Beszéltél már a szüleiddel? Hátha segítenének és akkor tudnál tovább járni iskolába és alakíthatnád az életedet. Teljesen egyetértek egyébként veled. A te életed is megrekedhet ezen a (lássuk be: még nagyon alacsony szinten, hiszen még nem értél el semmit, nincs szakmád, sem munkád), másrészt egy ártatlan lényt is kitennél annak, hogy nem biztos hogy tudnál róla megfelelően gondoskodni. Logikusan végiggondolva, egy gyermek nem csak abból áll, hogy ellátjuk (ez még nem kerül pénzbe), de meg is kell neki venni a szükséges dolgokat. Aki még nem élte át, hogy milyen az, amikor pl. max. 10 ezer forintod van a hó végéig, és jaj még csak most van a hó eleje, az nem tudja, hogy milyen nehéz akár egy kiló kenyeret is megvenni, nemhogy egy pici babának megadni mindent, amire szüksége van, vagy megvenni a drágább dolgokat, pl. kiságy, babakocsi. Ez már jóval több, mint 10 ezer forint és a gyes mint tudjuk nem valami sok. Viszont mint ahogy az előbb említettem, az az ártatlan kis lény nem tehet róla, hogy megfogant, viszont hogy ez megtörtént, ő már él. Nem tudom, hogy láttál e már róla videót, vagy hallottad e, hogy mi történik egy abortusz során. Inkább nem részletezném, mert nagyon megrázó, viszont ami azzal a kis lénnyel történik olyankor ott benn, felér egy véres horrorfilmel. Nem akartalak most riogatni, csak szerettem volna, ha elgondolkodnál azon, hogy manapság az emberek nem is gondolnak bele, hogy az abortusz igenis gyilkosság (feldarabolják és kiszippantják)és úgy tesznek az emberek, mintha ez egy semmiség lenne, egyesek már úgy járnak abortuszra, mint akár egy szépségszalonba. Életed végéig tartó lelkiismeret furdalás fog gyötörni azért, amit tenni fogsz. Próbálok kedvesen tanácsot adni és nem bírálóan, mert tényleg megértelek, hogy te erről tényleg nem tehet, hogy ez a baleset történt, de nem dughatjuk homokba sem a fejünket. Gondolkodj kérlek még egy kicsit, vagy fontolgasd az örökbefogadás lehetőségét, nagyon sokan vannak, akik szerető otthont adhatnának a gyermekednek. Nem kellene megölnöd, és a te jövőd is maradhatna úgy, mint ahogyan akár egy hónapja tervezted. A terhesség alatt esetleg elutazhatnál egy rokonodhoz, így a közvetlen környezetedben nem tudnák meg és nem köszörülnék rajtad a nyelvedet. Szüleid otthonról támogatnának anyagilag, mintha egy koliban lennél. Halasztanod kellene addig az iskolában (persze ezek attól függnek, hogy mennyi idős vagy. Ha nagyon fiatal, ezt a verziót ajánlanám. Ha idősebb, húsz közeli, akkor viszont nem érdekel senkit mások véleménye, az amit teszel magánügy). Biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobb megoldást fogod választani. Tudd, hogy most nagyon sokan aggódnak itt ezen az oldalon érted. Bízz benne, hogy minden jól fog alakulni és ne felejtsd el, hogy minden csoda három napig tart, idővel begyógyulnak a sebek. Nem akartam ilyen hosszadalmas lenni, de sok minden eszembe jutott, amit szerettem volna leírni neked. Puszi!