Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Középiskolás lányok vagy és...

Középiskolás lányok vagy és sajnos teherbeestem a barátomtól . De nincs rá lehetőségünk hogy megtartsuk a babát . Mennyibe kerül az abortusz és mi a menete? Mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 16:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig akik nem kívántak ilyen "szépeket" köszönöm szépen a segítséget !!! :)
2009. ápr. 15. 17:44
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Onnan veszem hogy nálunk itt somogyban nem kellett fizetni érte a volt évfolyamtársam mikor még suliba jártunk (2006) abortusza volt mert nekik is becsúszott és legalább is neki egy fillérjébe sem került , bocs ha nem mindenhol igy van mo.on de azt hittem egyformák ezek a törvények , nem félrevezetni akartalak , ne hari....
2009. ápr. 15. 17:49
 13/29 A kérdező kommentje:

semmi gond :)

köszönöm szépen a segítséget!!

Legalább mostmár kb tudom hogy hogy megy ez .

2009. ápr. 15. 17:52
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Szia!Végülis neked kell eldöntened,hogy mit tartassz helyesnek!Biztos nem könnyű,én a múlt év végén tipródtam ennyire!De meg kellett tennem,azóta is gyilkosnak tartom magam.Sajnos el kell fogadni,hogy néha az élet olyan dolgokat produkál,amiből nehéz kilábalni!Tényleg,ha nem dolgozol,nincs jövedelmed,akkor a legjobb döntést Te hozod meg!Egy abortusz után csak ritka az,akinek nem lesz babája újra!Ez pedig függ az orvostól is,hogy milyen munkát végez!

És most ezért kapom majd a lepontozásokat,hogy ilyet irtam!!

2009. ápr. 15. 17:54
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

nem vádaskdni akartam... közben találtam egy cikket, hogy tényleg nem mindenkinek kell fizetni érte, de ezt a családsegítőben döntik el különböző szempontok alapján. Bemásolom a linket, talán segít a kérdezőnek.

[link]

2009. ápr. 15. 17:54
 16/29 anonim ***** válasza:
17%
kb 40-50 ezer forint. De miért nem adjátok örökbe így nem kéne megölni szegényt. Egyébként meg lehetett volna több eszetek is.
2009. ápr. 15. 18:08
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó válaszoló!

Gondolom nem csak felnevelni, hanem megszülni sem akarja azt a gyereket. Úgyhogy tárgytalan az örökbeadás.

Amúgy ne nevezzük már gyilkosságnak, meg ölésnek az abortuszt. Ez csak egy lehetőség arra, hogy ha egyszer hibázott az ember akkor ne menjen tönkre miatta az ő élete és a gyereké. Az apukáról már nem is beszélve! Biztos tanulni fogsz az esetből és többször nem fordul elő.

Bár nekem volt egy munkatársam akinek 3 gyereke volt és 7 abortusza. Na, az nem volt normális!

2009. ápr. 15. 18:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

miért ítélitek el azt aki védekezés közben lett terhes?

én nem vagyok a híve az abortusznak,de ha úgy érzi hogy más lehetőség nincs...sztem ezt átrágta már magában több milliószor

közben azt is meg kell értenie a kérdezőnek,hogy rengetegen vagyunk olyanok(mint én is) akinek már jó ideje nem jön össze a baba és mi hogy vágynánk arra csöppségre amit te nem tartasz meg,akkor ez a kérdés icsit sziven üt,de ha sulis lettem volna,mint te is, nem hiszem hogy a szüleim engedték volna hogy megtartsam

KITARTÁS MINDENKINEK AKINEK NEM JÖTT ÖSSZE EDDÍG ÉS NEKED IS HOGY MINDEN JÓRA FORDULJON KEDVES KÉRDEZŐ!!

2009. ápr. 15. 18:48
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia leírom egyszerűen,mert nekem van tapasztalatom!

- nőgyógyász megállapítja,vérvételre menned kell

- családsegítőbe elkell menned,hogy megbeszéljétek,hogy legyen tovább( ha nem töltötted be a 18at szülő/gondviselőnek KÖTELEZŐ aláírnia a papírt) 3érvet kell felsorolni,hogy miért akarod elvetetni nekem annó ezek voltak:kiskorú,tanulmányait folytatja,nem kereső képes

- ha megvan a papírmunka, megadja a kórház számát,ahol abortuszra kell jelentkezni (ez mindig a közelben van)

plusz ad egy csekket,aminek 30ezer Ft az értéke,hogy max. 1héten belül be kell fizetni

- csekk befizetve,kitűzött napon bemész/mentek a kórházba,lehetőleg délután 4körül,mert még van papírmunka ott is

- este 8körül felhelyezik a tágítót( na sztem az a legkegyetlenebb része,de nem vészes)

- fürdés,nyugtatót kapsz,hogy felne idegeld magad az éjszaka folyamán és nem ihaszt/ehetsz már a műtét utánig

- reggel zuhany+ vizit /gyalog elsétálsz a műtétre - és hordágyon visznek már vissza,szóval azt se tudod mi volt

A lehető legjobban leírtam,ha bármi kérdésed van írj!

2009. ápr. 15. 18:54
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
jah és még annyi,hogy gondold meg tényleg. Tudom,milyen érzés önhibádon kívül teherbe esni,de azt is tudom milyen jó érzés,ha egy pocaklakód van,mert most is terhes vagyok (MEGINT NEM TEHETEK róla),de úgy döntöttem megtartom,és mellém álltak sokan,hogy támogassanak.
2009. ápr. 15. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!