Középiskolás lányok vagy és sajnos teherbeestem a barátomtól . De nincs rá lehetőségünk hogy megtartsuk a babát . Mennyibe kerül az abortusz és mi a menete? Mennyire fájdalmas?
semmi gond :)
köszönöm szépen a segítséget!!
Legalább mostmár kb tudom hogy hogy megy ez .
Szia!Végülis neked kell eldöntened,hogy mit tartassz helyesnek!Biztos nem könnyű,én a múlt év végén tipródtam ennyire!De meg kellett tennem,azóta is gyilkosnak tartom magam.Sajnos el kell fogadni,hogy néha az élet olyan dolgokat produkál,amiből nehéz kilábalni!Tényleg,ha nem dolgozol,nincs jövedelmed,akkor a legjobb döntést Te hozod meg!Egy abortusz után csak ritka az,akinek nem lesz babája újra!Ez pedig függ az orvostól is,hogy milyen munkát végez!
És most ezért kapom majd a lepontozásokat,hogy ilyet irtam!!
nem vádaskdni akartam... közben találtam egy cikket, hogy tényleg nem mindenkinek kell fizetni érte, de ezt a családsegítőben döntik el különböző szempontok alapján. Bemásolom a linket, talán segít a kérdezőnek.
Kedves utolsó válaszoló!
Gondolom nem csak felnevelni, hanem megszülni sem akarja azt a gyereket. Úgyhogy tárgytalan az örökbeadás.
Amúgy ne nevezzük már gyilkosságnak, meg ölésnek az abortuszt. Ez csak egy lehetőség arra, hogy ha egyszer hibázott az ember akkor ne menjen tönkre miatta az ő élete és a gyereké. Az apukáról már nem is beszélve! Biztos tanulni fogsz az esetből és többször nem fordul elő.
Bár nekem volt egy munkatársam akinek 3 gyereke volt és 7 abortusza. Na, az nem volt normális!
miért ítélitek el azt aki védekezés közben lett terhes?
én nem vagyok a híve az abortusznak,de ha úgy érzi hogy más lehetőség nincs...sztem ezt átrágta már magában több milliószor
közben azt is meg kell értenie a kérdezőnek,hogy rengetegen vagyunk olyanok(mint én is) akinek már jó ideje nem jön össze a baba és mi hogy vágynánk arra csöppségre amit te nem tartasz meg,akkor ez a kérdés icsit sziven üt,de ha sulis lettem volna,mint te is, nem hiszem hogy a szüleim engedték volna hogy megtartsam
KITARTÁS MINDENKINEK AKINEK NEM JÖTT ÖSSZE EDDÍG ÉS NEKED IS HOGY MINDEN JÓRA FORDULJON KEDVES KÉRDEZŐ!!
Szia leírom egyszerűen,mert nekem van tapasztalatom!
- nőgyógyász megállapítja,vérvételre menned kell
- családsegítőbe elkell menned,hogy megbeszéljétek,hogy legyen tovább( ha nem töltötted be a 18at szülő/gondviselőnek KÖTELEZŐ aláírnia a papírt) 3érvet kell felsorolni,hogy miért akarod elvetetni nekem annó ezek voltak:kiskorú,tanulmányait folytatja,nem kereső képes
- ha megvan a papírmunka, megadja a kórház számát,ahol abortuszra kell jelentkezni (ez mindig a közelben van)
plusz ad egy csekket,aminek 30ezer Ft az értéke,hogy max. 1héten belül be kell fizetni
- csekk befizetve,kitűzött napon bemész/mentek a kórházba,lehetőleg délután 4körül,mert még van papírmunka ott is
- este 8körül felhelyezik a tágítót( na sztem az a legkegyetlenebb része,de nem vészes)
- fürdés,nyugtatót kapsz,hogy felne idegeld magad az éjszaka folyamán és nem ihaszt/ehetsz már a műtét utánig
- reggel zuhany+ vizit /gyalog elsétálsz a műtétre - és hordágyon visznek már vissza,szóval azt se tudod mi volt
A lehető legjobban leírtam,ha bármi kérdésed van írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!