Fiatalon és idősebben szülni?
Szerintem sem a kortól függ.
Ismerek nagyon jól működő és csapnivaló Anyát is minden korosztályban. Az előnye és a hátránya is megvan mindegyiknek. Szerintem ez az "alkattól", beállítottságtól, társadalmi-szociális-családi körülményektől függ leginkább.
Én 34 éves vagyok, amióta az eszemet tudom, gyerekre vágytam, de csak most adatott meg, hogy sajátom is legyen. Különösebb gondom nincs, a terhességgel, szüléssel sem volt, de nem tudom, milyen lett volna pár évvel korábban. Talán jobb, talán rosszabb ...
Remélem, még legalább egyszer belefér az életembe ennek a Csodának az átélése!
4,5 hónapos kisfiú boldog anyukája
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenki döntse el saját maga(persze a párjával közösen) hogy mikor szülessen gyereke.
Nincs erre jó válasz.
Én 32 évesen szültem az 1. gyereket, 34 évesen a 2.-at.
Álom volt mind2 várandósságom, semmi problémám nem adódott. Életem legszebb élményei a lányaim születései.
Az se feltétlen igaz, amit valaki írt, hogy egy fiatalabb anya könnyebben viseli az éjszakai ébredéseket.
További jó diskurálást!
Szerintem mindenki szüljön, amikor akar. Úgyis menet közben derül ki, hogy veszed a gyereknevelés feladatát.
25-30 között az idealis szerintem... 20 eves azert meg gyerek......
26/N
Szerintem akkor szülj, mikor megtalálod azt az embert, akinek gyereket szeretnél szülni!!!!!
Én 36 évesen szültem, mert előtt csak undorító férgekkel találkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!