Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehet-e a barátőm?...

Terhes lehet-e a barátőm? Lefeküdtem a barátnőmel, ugy hogy megvolt neki a menszesze. Nem húztam gumit!

Figyelt kérdés

Nem élveztem bele, de sokkal rövidebb ideig tartot neki a menszesze mint szokott(4 nap), de az utolsó 2 napba már csak éppen hogy volt neki valami kis vérzés.

Nem leszólást kérek hanem valami tanácsot! Kérlek segítsetek:(

2009. ápr. 14. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gyerekek...

Erősen kétlem, hogy teherbe esett volna...

Az előváladék (amitől annyian rettegnek), nagyon kevés spermiumot tartalmaz (kb 3%), és azt is tudni kell, hogy másképp gyönyörcseppnek szokás hívni, és az orgazmus előtt rövid idővel jelenik meg, az az 1 csepp...

És még az, hogy megvolt neki, még tovább csökkenti az esélyeket... Szerintem kár aggódni, de ha nagyon féltek, felsorolták már a lehetőségeket:)

A véleményem szerint nem kell sehova azonnal futni, hogy atyaég, terhes, mert ennek az esélye minimális (1-2%), és még azt sem tudjuk, hogy a kérdező az orgazmusa előtt mennyivel hagyta abba a szexet...

23/F

2009. ápr. 15. 01:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Még nagyon messze voltam az orgazmustól mert megzavartak minket, ezért inkább abba hagyatuk!!
2009. ápr. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!