Terhes lehet-e a barátőm? Lefeküdtem a barátnőmel, ugy hogy megvolt neki a menszesze. Nem húztam gumit!
Nem élveztem bele, de sokkal rövidebb ideig tartot neki a menszesze mint szokott(4 nap), de az utolsó 2 napba már csak éppen hogy volt neki valami kis vérzés.
Nem leszólást kérek hanem valami tanácsot! Kérlek segítsetek:(
Szerintem nem terhes, de nem látok bele. A teszt majd csak kb. úgy 28-30 nap múlva mutatja ki, akkor meg már szerintem késő.
Menjel el holnap nőgyógyászhoz, és beszéljen vele. Nem biztos, hogy egyből 72órással kéne bombázni. A doki biztos megmondja majd mit tegyen, és esetleg ír fel neki fog.gátlót.
A teherbeesésnek menstruáció alatt kisebb az esélye, mint amúgy (de VAN!)
Az, hogy nem élveztél bele, mégjobban csökkenti az esélyeket (de mint már mondták, az előváladékban is van sperma)
Hülyeség, amit csináltál...
2 lehetőségetek van:
72 órán belül esemény utáni - amivel a hormonháztartását tönkrevágod egy időre
aktus után 14 nappal, majd rá pár nappal mégegy terhességi teszt - amivel vállaljátok, hogy esetlegesen mégiscsak terhes.
Összességében az esély minimális, de már született így gyerek.. Legközelebb inkább előbb kérdezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!