Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt segítség?

Terhességi teszt segítség?

Figyelt kérdés
Mára nem várom, csináltam egy tesztet ami nagyon nagyon halvány lett én szürkének látom. Szerintetek ez utal terhességre, vagy azt a vonalat látom aminek el kellene színeződnie terhesség esetén? Egyáltalán alapból lehet látni a teszten azt a vonalat, amelyik jelzi a terhességet (használat előtt)
2011. aug. 17. 06:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha szürke a csík,akkor lehet sajnos,hogy szellemcsík. Csinálj egy más fajtát!
2011. aug. 17. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
A nemvárt napján, én is nagyon-nagyon halványat teszteltem Gabriellel, és igazából én nem tudtam eldönteni, hogy szürke, vagy rózsaszinű.Aztán amikor egy picit száradt, akkor látszott, hogy halványan de rózsaszín.Rá két napra csináltam másikat, akkor már erősebb lett jóval, de nem az igazi még, és rá egy hétre jó erősen pozi lett.Szurkolok:)
2011. aug. 17. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én a nemvárt után egy nappal nagyon egyértelmű és erős pozitívat teszteltem. Tudom, és megértelek, rengetegszer képzeltem oda én is csíkot! De pár nap múlva tesztelj egyet és meglátod addigra csak erősödnie kellene ha baba van! Drukkolok!
2011. aug. 17. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Vegyél ROMED terhességi tesztet, benne van minden leírás!

Nem lehet elrontani, és teljesen megbízható eredményt ad.

Nem szabad túlparázni a dolgokat:)

2011. okt. 13. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegyél egy normális tesztet, amin látszódik minden.

Olvasd el a tájékoztatót és ne parázz!

Ha jön a baba úgyis jön, ha pedig nem akkor lehet próbálkozni.

Romedet vegyél, az tutti megbízható és egyértelmű h kell használni, mi mit jelent rajta..

2011. nov. 30. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Van vizeletsugaras és kazettás teszt is romedből.

Én csak a kazettás tesztet próbáltam, mert ahhoz adtak óvszert ajándékba. :)

Van vizeletsugaras és kazettás teszt is romedből.

Én csak a kazettás tesztet próbáltam, mert ahhoz adtak óvszert ajándékba. :)

2011. dec. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!