Segítség kellene terhességi teszt ügyében. Vettem 3 db tesztet a DM-ben az egyik One Minute Test a másik kettő meg Corax Be Sure Direkt. Melyikkel teszteljek?
szia, én is az voltam, türelmetlen, és mensi előtt nekem 4 nappal + lett.Szerintem a corax-et használd! Ha -, akkor pár nap múlva a másikat
14 hetes
Szia!
A Corax a tuti, én el is tettem az enyémet emlékbe! Egyet csináltam nem várt elötti nap, és 3 napra rá a másikat és pozítív lett mindkettő, igaz elég halványan! :-)Most 16 hetes vagyok, és én is nagoyn izgultam. Ne aggodj, minden rendben lesz. Kívánom, hogy összejöjjön!:-)
Szia. Én a nem várt előtt teszteltem Corax-szal és megjelent a 2. csík. Még most is látszik. Aznap még lilyvel és Clearblue-val is mert nem hittem el! Mind pozitív lett. Szerintem este ne csinálj, inkább reggel. Bár lehet hogy már most pozitív lenne, de inkább várd meg a reggelt. Ha ennyi teszted van, akkor egyet ellőhetsz! Drukkolok!
És írj hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!