Segítség kellene terhességi teszt ügyében. Vettem 3 db tesztet a DM-ben az egyik One Minute Test a másik kettő meg Corax Be Sure Direkt. Melyikkel teszteljek?
Esti vizeletből kizárt, hogy ennyi idősen kimutatja, ha van is valami:)
Amúgy a legjobban nem a dm-es (elnézést) szarokkal jársz, hanem drágább ugyan, de a Clearblue kimutatja már most is. De mindenképpen reggel tesztelj.
Tüneteid vannak?
Ne csüggedj, várd meg a nem várt reggelét és legkorábban akkor csinálj új tesztet. Annó az első terhességemnél pénteken teszteltem reggel, nega lett, kedd este már pozitív, szerda reggelre nem vártam, akkor is pozitív lett a teszt. Van akinek csak a nem várt után 3-5 nappal lesz pozitív a teszt.
Drukkolok.
Én voltam a több teszttel tesztelős kismama aki a nem várt előtti reggel tesztelt már.
baj lehet ám az is, ha ennyire stresszeled magad:)
Ne idegeskedj!
Jön, ha jönnie kell:)
Nekem eddig 2 vetélés és 1 missed ab az adagom, de baba még sehol..Nem kesergek...Nem érdemes...Majd jön, ha akar:) Fogd fel pozitívan:) Van egy szép babátok:)
Köszi szépen!
De te se add még fel!!!
A barátnőmnek másfél hetes késés után lett pozi a tesztje:)
Lehet ott még baba:)
Reggel próbálkozz:)
Majd írj, hogy mi lett
(utolsó voltam)
Igen el és sajna negatív lett.:( Megmértem a hőmet is, ami visszaesett. Nincs baba...:(
Talán majd legközelebb... Mindenki másnak viszont mielőbbi + tesztet kívánok! És kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!