Ovu teszt? Segítség - magyarázat?
One step ovu tesztet használok, mivel pár hónapja póbálkozunk és nem jön a bébi :(
26 napos a ciklusom , de mivel egyáltalán nem vagyok biztos a testem jelzéseiben így tesztelek 6. ciklusnap óta.
most vagyok a 10. napon.
Eddig mindig csak a teszt vonal jelent meg időben , még halványan se a második, normális ez?
Délután tesztelek , ahogy a papír írja , és figyelek, hogy ne híg vizeletből tegyem.
Tegnapi teszt eredménye egy halvány 2. vonal volt, de időn túl, mivel ott felejtettem a tesztet.. Elötte mig figyeltem negativ volt, tehát gyanítom, hogy 10 percnél is az volt, illetve hogy most is az..
Nem baj, hogy nincs még egyáltalán második vonalam?
Tudom, hogy a pozitív az ha 2 vonal és a második ugyanolyan , illetve inkább erősebb.
De nekem nincs második vonal..
megfigyeléseim szerint az a bizonyos tojás dolog olyan 16. - 18. napon van..
Bizonytalan vagyok :(
Szerintem, nem baj, gondolom tesztfüggő, hogy van-e második csík vagy nincs.
Nálam a negatív teszten, a 10. napon is volt második vonal, de ez Coraxos teszt.
Illetve a digitális ClearBlue tesztem, ha már levettem, ott is volt halvány második csík, ha negatív volt, akkor is.
Ezt a két példát tudom felhozni, a OneStep-et nem próbáltam.
Szia!
Szerintem tesztelgess szépen türelemmel, előbb-utóbb pozi lesz. :o) És ha szükség lesz a következő hónapban is az ovu tesztre, akkor már legalább tudni fogod, hogy kb mikortól érdemes elkezdeni a tesztelést. Én úgy csináltam anno, hogy kb 10. napon ellőttem egyet, és ha csak egy csík volt, akkor csak két nap múlva teszteltem újra, hogy spórolni tudjak vele. Aztán amikor megjelent a második csík, onnantól néztem minden nap, egészen addig, amíg halványodni nem kezdett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!