Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a férjemnél megállípotották...

Ha a férjemnél megállípotották az alacsony spermaszámot, előfordulhat, hogy orvosi segítség nélkül a második hónapban már kétcsíkos lesz a teszt?

Figyelt kérdés
Járt-e már valaki közületek úgy, hogy a férjénél megállapították az alacsony spermaszámot, reményt, hogy orvosi segítség nélkül nem les baba és utana valami "csoda" folytán a másik hónapban már ott volt a kétcsíkos teszt?
2008. ápr. 4. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
gratulálok.úgy látszik, kicsi, de mozgékony jelző nálatok is bejött!!miért ne lehetne, mért ne tőrténhetne meg,elvégre csak egy kell oda, és nem millió.nálatok elég volt ez is a sikerhez.az az egy elég erős, és mozgékony volt.gratulálok.remélem tényleg babás lettél.boldog babavárást.
2008. ápr. 4. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
ilyet még nemhalottam de most már igen. tuti baba.De jo nektek.Bár csak nekem is ott lenne az a bizonyos 2.csik!Ti mennyi ideje probálkoztok?
2008. ápr. 4. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Az alacsony spermaszám nem azt jelenti hogy egyáltalán nincs.Én a férjemből tudok kiindulni,az exnejével nem jött össze a baba.(Megszakítással védekeztek,majd,amikor rászánták magukat a babára,akkor seh...)Utána volt egy kétgyermekes elvált nővel,akinél szintén nem lett baba,pedig csak megszakítással védekeztek.Már-már azt hitte neki van valami baja.Megismerkedett velem,és én a második gyógyszerments hónapban babás lettem,pedig megszakítással védekeztünk,és csak 2*voltunk együtt a hónapban,mert abban az időben épp messze vitt minket az élet.Így visszagondolva,amikor megismerkedtünk,agyre jobban kezdtek kiütközni a másodlago nemi jellegek rajta.Egyre jobban szőrösödött satöbbi.

Tehát jóhírek:

1,a spermaszám javulhat.

2,ha meg nem emelkdik,akkor is lehet babás a nő:)

2008. ápr. 5. 06:11
 4/4 anonim ***** válasza:
az én férjemnél is ezt állapították meg amire kapott Clostylbegit tablettát, ezt 3 hónapig kell szednie. Azt mondta a doki ha a gyógyszer nem segít akkor csak a mesterséges megtermékenyítéssel lehet baba.Ha tényleg terhes vagy az isteni csoda! Gratulálok neked4 és egy kicsit irigyellek is!A férjednek írtak gyógyszert?
2008. ápr. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!