Lehet baba, vagy megjön?
Figyelt kérdés
A 20. napomon volt egy vércsöppenésem, holnap lenne a 28. nap a ciklusban. Általában 26-27 napra jön meg, a két előző ciklusomban viszont a 22. napon jött meg. Tegnap rózsaszines volt a wc-papír törlés után, de nem jött meg, csak enyhe barnás folyásom volt. Tegnap még görcsölt is a hasam, pedig nem szokott, gondoltam, rengeteg vér jött, meg úgy is éreztem, de semmi! Lehet babóca, vagy meg fog jönni szerintetek?2011. aug. 16. 10:34
1/1 anonim válasza:
Erre csak azt tudom írni, hogy lehet is meg nem is.
Nekem ugyanúgy görcsölt a hasam a beágyazódás körül, mint amikor meg szokott jönni, így én is azt hittem ebből már nem lesz baba, de aztán szerencsére baba volt. :)
De nem lehet tudni, mert teljesen hasonló mensi szerű görcseim voltak akkor is, és amúgy mensi előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!