Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjemnek andrológiai...

A férjemnek andrológiai eredménye: csak néhány renyhén mozgó spermium. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Valamivel életképessé lehet hozni őket?

Befolyásolhatta az eredményt, hogy a vizsgálat előtt 6 nappal meleg vizes strandfürdőben járt és már 9 napos volt a mintája?

2011. aug. 12. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

de lehet pont akkor jön mikor nem számítasz rá.él itt egy házaspár.a férfinak egy heréje van egy ló rúgás miatt.a másik is terméketlen lett.6 év huza-vona után örökbe fogadtak egty kisfiút.rá 3 hónapra a feleség még is terhes lett.spontán.a férj hűtlenségre gyanakodott,vizsgálat következett.és ő az apa!!!!!

bármi lehet.és én ezt úgy mondom,hogy 10 év sikertelenség és 9 vetélés áll a hátam mögött.te döntöd el a sorsra bízod,vagy segítséget kérsz.LESZ BABÁD!!!!!

2.voltam

2011. aug. 14. 22:52
 12/14 A kérdező kommentje:

eddig nyaraltunk, ezért válaszolok most.

Köszönöm kedves utolsó válaszoló! Nagyon biztatóak a szavaid. Egyelőre a sorsra bízzuk, mert még nem vagyok felkészülve mesterséges megtermékenyítésre, és televitaminozzuk a férjemet, hátha javul a spermája.

2011. aug. 21. 20:18
 13/14 A kérdező kommentje:

hátha érdekelnek a fejlemények. azóta voltunk újabb vizsgálaton. az eredménye:

mennyiség 3ml

ph 7,5

szám/ml: 22 millió

szám/ejac: 66 millió

mozgó: 70%

élénk: 35%

kp.élénk: 20%

alig haladó: 15%

álló: 30%

dg: normozoospermia

szóval tényleg a 9 nap és termál okozhatta az előző rossz eredményt :)

2011. okt. 9. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes,mit vartatok a több napos sperma mintatol!?Azt azonnal meg kell nezetni,amint kiveri a férfi!Ennyi idő után már persze,hogy nincsenek benne aktív ivarsejtek!
2023. febr. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!