Barátnőm teherbe esett, én szeretném megtartani a babát, ő nem. Tudok tenni valamit?
Fúú, ez kemény. Nem szivesen adnék tanácsot, de el tudnám mondani, hogy én mit érzek, vagy ha én lennék ebben a helyzetben.
Én nem tudnék beletörődni, hogy a gyerekemet egyszerűen csak úgy elvetessék. Biztos bármit megpróbálnék, hogy megtartsuk. Esetleg még azt is mondanám, hogy csak szülje meg, aztán felőllem mehet amerre akar, csak legyen az enyém a baba.
Szerintem nagyon meg lehet egy ilyet bánni. Nincsenek szüleitek, akik esetleg vigyázhatnának a babára? Tudom, hogy nem lennétek még készen rá, de hát ha jön a baba, akkor... Persze ennyi idősen még a suli meg a karrier nagyon fontos, de azért a gyerekemért bármit megtennék.
Én nem adnám fel és bármit bevetnék, csak hogy megmentsem a gyerekemet.
20f
Ez nehéz helyzet!Próbálj beszélni vele.Azért 23 évesen már nem annyira fiatal.
Nekem egyik ismerősöm 19 évesen abortuszra ment most 36 éves és 12 éve szeretne gyereket és nem sikerül már lombikon is voltak.Szóval azért van kockázat!
Szerintem beszéljétek meg, és az egyetemet is lehet babásan csinálni, jó mondjuk, lehet, hogy nem nappalin, de egy gyerekért megéri, nem? Minden döntésegy életre szól, tehát, ha vmelyikőtök nem teljes szívével és odaadásával akar vmit, akkor a másik meg fog mellette szakadni, vagy úgy érzi túl nagy álldozatot vállalt. A kapcsolatototkon is múlik. Egyáltalán hosszú ideje vagytok-e együtt? Hosszútávúra terveztétek az együttélést, vagy nem? A nagyszülők milyenek? Tudtok-e rájuk számítani? Helyileg eGy városban vagytok-e velük?
Milyenek az anyagi körülméányeitek? Ki tart el titeket, vagy magatokat tartjátok fennt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!