Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vizsgálatok után lehet...

Milyen vizsgálatok után lehet menni inszemre?

Figyelt kérdés
28 honapja probálkozunk, én rendben vagyok bár átfuvásos még nem volt, a páromnak kevés a spermája. most clostyt szed de igy se jött össze. azt hiszem ez lesz a köv. lépés. érdekelne mik kellenek hozzá, hogy mondjam a dokimnak hogy ezt szeretném és mennyibe kerül? stb.. köszönöm a válaszokat elöre is. 32 éves vagyok
2009. ápr. 9. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
A pontos menetről és esélyekről a doki tud bővebbet mondani. Az átjárhatósági szerintem kell hozzá, mert akkor az inszem sem sikerülhet. Azt is a doki tudja megmondani, hogy a párod pillanatnyi eredményével érdemes-e inszemet csinálni.
2009. ápr. 9. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia .El kellene menned egy Meddôsègi Központba.Az àtjàrhatòsàgi vizsgàlat nagyon fontos ,mert annèlkül nem csinàlnak inszemet ,zàrt petevezetôkkel èrtelmetlen lenne.Kellenek mèg hormonvizsgàlatok is. Nem írtad milyenek a pàrod eredmènyei de az inszemet csak egy bizonyos spermaszàm felett vègzik .Vannak Meddôsègi Központok ahol TB tàmogatott az inszem ott csak a gyògyszerek àràt kell fizetni ( meg gondolom a hàlapènzt) pl BMC ,Nyírô . Mi a Kaàliba megyünk ott 45000ft-ba kerül csak az inszem + egyèb költsègek.
2009. ápr. 10. 07:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk most volt inszem. Ha leírod, mennyi a párod spermája, meg tudom mondani, h lehet-e annyival inszem (nálunk is a sperma volt a problémás). Nálad átjárhatósági vizsgálat kell még. 1 inszem kb. 20.000 Ft-ba kerül (tüszőérlelő, repesztő szurik). Nekem van pé-m, mégis adtak, h több érjen meg.
2009. ápr. 11. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. És az én kérdésem: a párodnak segített a closti? Javított a sperma eredményén? Érdemes megpróbálni?
2009. ápr. 11. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
szia utolso:) nem tudjuk még az eredményt, 12 hétig kell szednie napi egyet, még 2 hét van aztán ismételjük a spermavizsgálatot.. átjárhatoságit is csak utána csinálnak ha nem válltozik az eredménye, és inszem kell.. nektek sikerült elsöre az inszem? és ti milyen kezelést kaptatok a spermára? nekünk egyszer 18 most januáárban meg 6 millio=ml lett. most a clostytol várjuk a csodát...
2009. ápr. 11. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
"Utolsó" vagyok :) Nekünk is hasonló eredmények voltak: 2 millió, 4 millió, 5 millió, 26(!) millió/ml, szóval változó. Az inszem még nem tudom, sikerült-e, hétfőn volt. Mi nem kaptunk semmit a spermára, pedig rá is kérdeztem, h nem lehet-e valamit. Azt mondta a doki, h ezek hosszú kezelések, és nem is biztos, h használnak, inkább lombik(!). Na, én ezzel nem értek egyet! Inszemhez az a lényeg, h a mozgó, életképes spermák száma egy adag anyagban meghaladja a 10 milliót. Szóval a hány M/ml-en kívül függ az anyag mennyiségétől és attól, h hány %-a mozog jól.
2009. ápr. 11. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, és átjárhatósági mindenképp kell, mert hiába lesz akár 100millió spermátok, ha nem átjárható a méhkürt, minden hiába! Egyedül a lombikhoz nem kell, de azt gondolom, ti is próbáljátok elkerülni :S
2009. ápr. 11. 15:28
 8/8 A kérdező kommentje:
szia hu de jo hogy irtál.. igen ,mi is probáljuk elkerülni.. bár a párom még az inszemröl nem is tud hogy akarom, ö azt hiszi hogy a clostytol meggyogyul amit most szed. de ez majd kiderül pár héten belül.és azt is hallottam hogy az inszemhez házasság kell vagy közjegyzö álltal érvényesitett élettársi kapcsolat. erröl nem tudsz véletlenül? és minden korházban csinálnak inszemet? én kaposvári vagyok, remélem itt igen.a párom mennyisége elöször 2 mililiter volt 18 millio/ml, januárban 6 ml lett 6millio/ml.ben, mozog 60 %, ebböl gyorsan 37.. most ez van de várjuk a következö eredményt.nagyon kiváncsi vagyok, hogy a hétföi inszem hogy sikerült nektek. ti miota probálkoztok? irj kicsit szurkolok
2009. ápr. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!