Óbudai Meddőségi vagy a Kaáli Budapesten? Árak? Vizsgálatok? Hatékonyság? Kedvesség?
Én a kaáliba járok!Kedvesség:100%,Szaktudás:100%,Odafigyelés:100%...és a közhiedelemmel ellentétben abszolút nem érzem,hogy futószalagon kezelnék a pácienseket!
Én teljesen meg vagyok elégedve és merem ajánlani bárkinek!
Köszi az eddigi válaszokat! Mondanátok valamit az árakról, légyszi? Mennyi egy konzultáció? Egy vérvétel és elemzés? Stb....
További tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!
Szia!
Én is Kaális vagyok, csatlakozom az előttem szólóhoz, mindenben 100%.
Pár hónapja sajnos beleszaladtam a normál TB-s nőgyógyászatba máshol, hát zongorázni lehet a különbséget!!!
Ami a leginkább megfogott a Kaáliban, hogy nem tesznek közszemlére sem a vizsgálatok, sem a műtétek alatt, mindenhol letakarnak még akkor is, ha csak a nővérke van jelen, nem érzem magam kiszolgáltatottnak.
A vizsgálatok itt kb ugyanannyiba kerülnek, mint más magánlaborokban, magánintézetekben. A gyógyszerárak ugyanazok, mint bárhol máshol, van saját gyógyszertáruk, ahol minden a kezelésekkel kapcsolatos gyógyszert be lehet szerezni, és addig van nyitva, amíg a rendelés tart.
Időpontra kell menni mindig, nincs várakozás, legfeljebb pár perc. Bármit kérdezek, választ kapok rá. A közhiedelemmel ellentétben a lombik itt is TB-re megy, beleértve a közben szükséges ultrahangokat, megbeszéléseket, és az első terhesultrahangot is.:-)
A legelső megbeszélés, regisztrálás, egyebek, az 15ezer ft volt, azóta minden látogatás a dokinál 1500, ha éppen nem lombikozunk.
A múltkor kitöltöttünk egy elégedettségi kérdőívet, az egyetlen dolog, amit a párom hiányolt, a free wifi. :-))
Amikor én kerestem meddőségi centrumot, akkor hatékonyságban ők álltak az első helyen. :-)
Azóta nem néztem, mert eszembe sem jutna máshova menni. :-)
Igen a vizsgálati eredményeket máshonnét is el fogadják ha fél éven belüliek!Mi lombikra megyünk és az ehhez szükséges vizsgálatok nagy részét háziorvosommal és a nődokimmal csináltattam meg tb-re de amit tudok árak:első konzultáció:13.000ft(amiben kb fél óra beszélgetés van arról mi a gondotok,mik a lehetőségek és ehhez mik szükségesek de úgy el magyaráz az orvos mindent,hogy egy teljesen kezdő is meg érti)orvosi konz.1.500ft,alap hormon vérv.14.000ft,nőgyógy vizsgálatok,uh,rákszűrés:18.000ft,spermavizsg.:13.000ft,inszem:45.000ft,síma uh egyéb vizsgálatok nélkül:8.000ft,hív vérv.:5.000ft
Én ezeket tudom.Sokminden függ attól,hogy mi a problémátok és mi a megoldás!
Nekünk 40.000ft volt amit a kaáliban fizettünk persze ennyi sem lett volna ha nem ott csináltatjuk a spermavizsgálatot és a hív vizsgálatot!Mivel már folyik a szurizás(na az húzós összeg)így már nem fizetünk semmit,sem megbeszélésre sem uh-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!