Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akad itt valaki akinek elmúlt...

Akad itt valaki akinek elmúlt a PCOja? Mennyi időre lett baba?

Figyelt kérdés
5 hónapi meforal szedése után eltűntek a ciszták a petefészkemből:) járt még így valaki esetleg? baba mikor jött össze?
2011. aug. 5. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig szedted?Bocsi hogy belekérdezek.Szerintem jók az esélyeid ha elmúltak a ciszták.Drukkolok!
2011. aug. 5. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Most diane 35 szedése után valószínűleg terhes vagyok.ciszták nem szívódtak fel,de nem jött elő több.kb fél év telt el azóta:)
2011. aug. 5. 11:57
 3/8 A kérdező kommentje:
5 hónapig szedetem, most voltam 3adszor ez idő alatt UH-n, meg controllon és most mondta a doki, hogy nyoma sincs a cisztáknak :)))) még szednem kell tovább a gyógyszert egy kicsit, de teljesen felszívódtak :))akkor jó esélyeim vannak így már? jajj istenem de boldog vagyok ..:)))
2011. aug. 5. 12:14
 4/8 A kérdező kommentje:
2.nak nagyon gratulálok :]]
2011. aug. 5. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de a PCO nem múlik el! Felszívódtak a cisztáid, ez a lehető legjobb, mert így könnyebben eshetsz teherbe. De ha nem szeded a gyógyszert, vissza fognak térni a cisztáid. Plusz diéta és mozgás.

Én is 5 hónapja szedem a merckformint, kevesebb a cisztám, de még mindig van. Most lesz inszeminációm, mert 2,5 éve próbálkozunk a 2. babával és semmi. 27kgot fogytam, mindent batartotaam, amit kellett, mégsem sikerült, pedig az első babám spontán lett, késöbb derült ki a PCO.

Endokrinológusnál jártál?

2011. aug. 5. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:
nem, nem ott még nem voltam, vagyis nem is küldtek egyáltalán csak kaptam ezt a gyógyszert és most 5 hónap után közölték h eltűntek a ciszták, de hogy szedjem a gyógyszert tovább meg most el kell kezdenem hőmérőzni, hát remélem nem kell éveket várnom, nagyon szeretnénk már babát. Igaz még csak fél éve próbálkozunk, de remélem nem húzza el a természet hosszú évekig..én pozitív vagyok minden esetre:) Sajnálom, hogy nektek nem jön össze, de biztos sikerülni fog, te annyi előnyben vagy, hogy neked már van egy babád, nekem ő lesz az első, és vele is bőven megelégszem csak jöjjön össze a kis harcos :)
2011. aug. 5. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én cisztákkal is teherbe tudtam esni.
2011. aug. 5. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudod, ez a PCO nincs annyival lezárva, ha valakinek lesz egy babája! El kell menni endokrinológushoz, aki kiokosít ebben a témában. De van egy oldal pcos.hu ahol megtudhatod, h mi ez és rengeteg fontos információt tartalmaz.

Kívánom a legjobbakat!

2011. aug. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!