Baba érdekében mikor a legesélyesebb együtt lenni, ha elmúlt a menstruáció? 24/L
Mensim végén járok, és szeretnénk babát. Azt tudom hogy kb 13-14.-ik napon kell jobban együtt lenni, mi mindennap együtt vagyunk, mikor a van a legtermékenyebb időszak? Peteérésem nem szoktam megérezni. Ciklusaim 28-33 naposak. Mensim 4 napos.
Az mit jelent hogy mindig azt álmodom hogy terhes vagyok, vagy szoptatok, de mindig kisfiuval álmodok. :)
Mivel rendszertelen a ciklusod, jobb lenne, ha hőmérőznél, hogy biztosra megtudd az ovulációd időpontját.
A patikákban vehetsz ovulációs tesztet is.
Ha egyiket sem akarod, akkor csak ird be a keresőbe, hogy ovulációs kalkulátor, és a neten találsz programokat, amik kiszámolják neked.
A 14. nap a 28 napos ciklusnál érvényes. A 33 naposnál a 19. nap táján van. De gondolom, hogy ezt nem tudod előre, hogy most 28 napos vagy 33 napos ciklusod lesz.
Sok sikert!
A következő menstruáció előtt 14 nappal. Vagyis Neked 14-19. napon.
Álmod jelentése: nagyon rágörcsölsz sajnos.
2. válaszoló vagyok.
Sokhelyről hallottam már, hogy nem jó a mindennapi együttlét. Tartsatok egy -egy nap szünetet, mert akkor jobb a sperma minősége. Ha 2-3 naponta vagytok együtt, az is elég.
Spermavizsgálatnál is 5 nap megtartóztatást kérnek, mert akkor a legjobb a minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!