Jajj lányok, teljesen kivagyok és nem még olyan sincs akivel megoszthatnám vagy nyafoghatnák egy kicsit. Meghallgattok?
Szóval van két fiam (2 és 4,5). Egyik se jött össze könnyen, gyakorlatilag kiderült, hogy én csak a peteérés napján vagy még akkor sem tudok teherbe esni. Az első 3 év után sikerült a második 1 év után. Gyógyszert nem szedek, nem bírja a szervezetem a legminimálisabb hormont sem sajnos. 12 éve vagy óvszer vagy megszakítás, vagy épp tudom mikor kell együtt lenni. De eddig nem volt baleset aminek következménye lett volna. Az utóbbi időbe kezdtem ráhajlani, hogy jöjjön a harmadik, felbátorodtunk, de azért számoltam, nehogy peteérés napján legyünk együtt..szóval a félsz picit ott volt, de az esélyt mégis megadtuk. ez megy olyan fél éve. Nem is estem teherbe. Majd ebben a hónapban én hülye az elmúlt 1 évtizedben először elszámoltam magam. És pont aznap voltunk együtt. Férjem örült én meg teljesen bepánikoltam, hogy mi lesz? Nem tudom mit akarok, most szorítok, hogy hátha nem (de közbe meg én is megadtam az esélyt, tehát valahol csak akarnám)Ez volt két napja, ma már terhességi tüneteim is vannak :) Teljesen bebeszéltem magamnak. És totál para vagyok.
Anyumnak nem beszélhetek róla, mert nem díjazná, ő szerinte meg kéne várni míg sulisok lesznek. Egyébként azért gondolja, mert abszolút egyedül vagyok, semmi segítségem, férjem sokat távol.
Barátnőmnek szintén nem, mert neki még nincs gyereke, és látom rajta, hogy a kettő se tetszik neki, amikor megemlítettem neki, akkor odavágott hogy a kettőt is fel kell nevelni bla bla bla. Hozzáteszem szépen vannak a gyerekek nevelve, semmiben nincs hiányuk, kivéve a nyaralásban. De gondolom ezt megbocsájtják.
Férjem meg teljesen dinnye, csak elbolondozza a dolgot, én meg itt őrlődök, hogy mi van ha?? De közbe meg akartam is...normális vagyok??????
Hát képzeljétek el milyen kis "játéknak" lettem részese. Teljesen beleéltem magam, már túl voltam a parán és bebeszéltem magamnak, hogy tutira babás vagyok. Komolyan mondtam is a férjemnek, hogy érzem, hogy babát várok. Szombaton kellett volna megjönnie-tudni kell nálam ez óramű pontossággal érkezik-és semmi, még a jele se. Na újabb para és félelem.Rá két nappal meg már örültem és felkészültem veszek tesztet és alig vártam , hogy két csík legyen. Teszteltem kétszer, mindkettő negatív lett, és ma jeleit mutatja, hogy megfog jönni, még nem, de a barnázás már megvan. És most szomorú vagyok. Nagyon vártam a két csíkot és nagyon csalódott voltam.
Azért érdekes, hogy az emberben mennyi féle fajta érzelem tud lenni rövid időn belül. Nyilván ez azért is lehet, mert sokszor a félelem nagyobb, mint maga az akarás, vágy érzése. Hisz vágyok 3-dik babára,de félelmet kelt bennem a befolyásolás, a "hogy fogom megoldani" valamint a , "hogy lehet 3-at is szeretni egyformán" dolog. Persze ez a másodiknál is megvolt, mármint a kérdés, hogy megtud e oszlani a szeretet, de a családunkban 2 gyerek a "normális", ott még nincs megszólva senki. 3 gyerekes a mi családunkban már felelőtlennek számit hisz a "mai világban" meg stb..szóval értitek. De túlleszek ezen, és tudom pár hónapon belül ha a jóistenke is úgy akarja, akkor próbálkozunk,hisz most érzem igazán, hogy akartam, hisz nagyon csalódott vagyok.
Nagyon köszönöm az érdeklődést!!!!
szia!
sajnálom, remélem hamarosan teljesül a kívánságod.
végül amúgy megjött?
Igen, 5 napot késett. Megtréfált az élet. De ennek így kellett lennie valószínű, mert így mostmár tudom mit akarok. Egyébként tegnap elmeséltem anyumnak ezt a történetet. Hozzáteszem ő tőle "félek" a legjobban 3-dik baba ügyben. Tudom , hogy ő nagyon félt engem, és mivel nincs segítségem egyáltalán, így tudja, hogy a két eleven gyerkőccel sem mindig olyan könnyű, ő pedig nem tud segíteni. Szóval azt hittem ő ellenezné a legjobban. De ahogy elmeséltem neki ezt a kis aggodalmat, meg azt, hogy mi tart vissza majdnemhogy ösztönzött, hogy mit törődök én másokkal, meg egyébként is még most benne vagyok a babázásban meg stb. Jól esett, hogy ezt mondta. Nyilván ez a mi döntésünk, de az sem lehet túl jó érzés, hogy ha a mama nem örül az új jövevénynek...ez rossz lenne nekem is. Nekem egyébként is anyu a legjobb barátnőm. Így lendített a dolgon sokat.
De nem bánom hogy nem jött most össze, hisz akkor ő is tavaszi baba lenne (másik kettő is az), viszont a férjemnek minden tavasszal állandó megbízása van, ami azt jelenti, hogy két hónapig nincs itthon. Még egyszer nem akarom teljesen egyedül végigcsinálni. Mostmár viszont majd rábízzuk az életre a döntést, nem állunk semmi útjába :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!