Korán teszteltem? Várjak és csináljak újat vagy most már tuti hogy megjön a nemvárt
Ma vagyok a 28. napomon (bár rettentő rendszertelen a ciklusom) első vizeletből csináltam tesztet a clearblue-val és egyértelmű negatív lett:( Jártatok már így és mégis baba volt? Elszomorodtam picit valahogy úgy éreztem, hogy babám lesz eddíg nem volt ilyen. Akkor tuti meg fog jönni ugye?
Első Closty-kúrám és sikertelen:s
Szia!
Nekem múlt szombaton kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A hőm fent van, bár tegnap esett 3 tizedet, ma visszament 2-t, a méhszájam fentebb van, mint eddig, tünetek vannak, (Lehet bebeszélem) de negatív lett még ma is a tesztem! :( Tehát vagy rejtegeti magát a babym, vagy nemtom:( Drukkolok! Egyébként én is úgy éreztem, hogy babám lesz:) Sztem tesztelj pár nap múlva újra! Legalább 3at késsen még! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!