Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esetleg abbol baj ha a...

Lehet esetleg abbol baj ha a nemvárt elött teszteltem pozitivat?

Figyelt kérdés

Ki mit tud erröl a "helyzetröl".Lehet igy téves a pozitiv??

segitsetek ,mert aggodom..

2011. jan. 21. 18:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Pozitívat nem mutat tévesen a teszt. ha pozitív akkor tuti van hcg a szervezetedben, ami azért lett mert sejtnövekedés van vagy is terhes vagy.

Az viszont elöfordulhat hogy elmegy vagy is megjön a mensid, vagy nem fejlödik tovább, akkor megint csak leválik és megjön. Ezt ha nem teszteltél volna észre sem venni.

De nem lesz semmi baj, és szeptemberben babád lesz.

2011. jan. 21. 19:01
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Én csinálnék még egy tesztet, de attól is függ milyen érzékeny a teszt, ha nagyon érzékenyet vettél akkor az már kijelzi.Tesztelj 2nap múlva megint.
2011. jan. 21. 19:02
 3/20 A kérdező kommentje:

Kedden tesztelem elsö pisiböl pozit 10-es teszttel.Tegnap reggel teszteltem 2. pisiböl másik teszttel is pozit.Azt nem tudom hogy az milyen erösségü volt.Ma is teszteltem délutáni pisiböl,pozit.

De nem lehet baj,abbol hogy a nemvárt elött lett pozitiv??

2011. jan. 21. 19:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Rengetek ilyet olvasok és szerintem nem baj.Miért lenne.Kismama vagy.Anyukám is 4hetes terhes:)

Gratulálok neked!

16L

2011. jan. 21. 19:12
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy baj???? Elég egyértelmű, hogy megfogant! Gratulálok!

Igazából egy érzékeny teszt már néhány nap múlva kimutatja a helyzetet! De hogy ebből miért lenne baj? :)

2011. jan. 21. 19:12
 6/20 A kérdező kommentje:
tudsz nekem ilyen oldalt belinkelni,hogy én is megnézhessem,megnyugtatásként???
2011. jan. 21. 19:13
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
en ertem mire gondol. szinte minden no volt vagy lesz terhes es elvetel ugy hogy nem is tudja mert a verzese idoben vagy max 1-2 nap kesessel jelentkezik. a rossz az hogy mivel te (es en is meg meg sokan )tesztelgetunk ezert tudomast szerezhetunk olyan terhessegrol ami vetelessel erhet veget...de ez nem torvenyszeru. csak azt tudod tenni ebben az esetben hogy varsz es ha a nem vart utan is pozitiv es nem verzel akkor nincs baj.
2011. jan. 21. 20:50
 8/20 A kérdező kommentje:
kedves utolso.Igen én is a vetélésre gondoltam,csak nem akartamilyen konkrétan irni.Már van 2 babonk,de nálluk sokkal késöbb tudtam meg hogy terhes vagyok,igy nem aggodtam.de ez a terhesség,kb. 3-4 hetes lehet még csak...
2011. jan. 21. 21:47
 9/20 anonim ***** válasza:

20:50es vagyok

gratula a ket babocahoz es nagyon szoritok hogy legyen 3. is. mint mar irtam csak nyugi es ne gondolj rosszra. Ilyen alapon a terhesseg egeszet vegig lehet izgulni hol a veteles hol a koraszules miatt. te egy kismama vagy es tessek ugy is viselkedni: kizarni minden rossz gondolatot es boldogan varni hogy teljen az ido. Mivel mar vannak gyerekeid ezert tudod hogy ha megis megtortenik az amitol felsz annak csak a termeszetes szelekcio az oka es jobb most mint kesobb. kerlek irj majd az elso vizsgalat utan. boldog gondtalan babavarast kivanok

2011. jan. 22. 08:02
 10/20 anonim válasza:

Gratulálok!

Nem megijeszteni akarlak, csak válaszolok a kérdésedre, hogy lehet-e téves a pozi. Én is pozitivat teszteltem utána elmentem orvoshoz, látott valamit, de visszahívott egy hét múlva,, vérvizsgálatot csinált és nem voltam terhes.

Remélem Neked összejött a baba! :)

2011. jan. 22. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!