Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esetleg abbol baj ha a...

Lehet esetleg abbol baj ha a nemvárt elött teszteltem pozitivat?

Figyelt kérdés

Ki mit tud erröl a "helyzetröl".Lehet igy téves a pozitiv??

segitsetek ,mert aggodom..

2011. jan. 21. 18:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

kedves utolso!!És akkor mi volt tuképpen,téves volt a teszt,vagy elvetéltél???Mit mondott a doki???

20:50-es.Köszi a biztatást,nagyon rám fér most.

Ma is teszteltem.Elméletileg ma van a nemvárt napja.

ime az eredmény:

[link]

2011. jan. 22. 11:41
 12/20 A kérdező kommentje:
az elfelejettem irni.Cn 34.,dpo. 14. a mai
2011. jan. 22. 11:42
 13/20 anonim ***** válasza:

20:50 es vagyok

na ez aztan a pozitiv teszt...tessek nyugodtan hatradolni es noveszteni a pocakot!!!

2011. jan. 22. 12:49
 14/20 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nem mondott semmit az orvos, csak annyit hogy nem vagyok terhes és ment tovább. (a váróban közölte )

2011. jan. 22. 12:53
 15/20 A kérdező kommentje:
utolso!!!Elötte megvizsgált,vagy csinált valamit egyaltalán??
2011. jan. 22. 13:18
 16/20 A kérdező kommentje:
20:50-es köszi....addig nem biztos amig nem voltam dokinál,és nem közölte velem hogy minden okés..
2011. jan. 22. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
ha hcg van a szervezetetdbe es ezt nem gyogyszer formajaban szeded vagy nincs dysgerminoma ami egy ritka es rosszindulatu ciszta akkor terhes vagy. ez biztos es az elozo valaszolo is az volt de valoszinuleg kromoszomarendellenesseg vagy beagyazodasi problemak miatt korai szakaszban elhalt...a tesztek erosodese meginkabb arra utalo jel hogy valoban terhes vagy...dokihoz majd csak 2-4 het mulva erdemes menni mert akkor biztosat lat. addig ha nem verzel es nem faj varni kell
2011. jan. 22. 13:42
 18/20 A kérdező kommentje:

kedves utolso!!Látom te valamennyire értesz ezekhez a dolgokhoz.Köszi a választ.

Kedden csináltam az eslö tesztet,az volt a 10. dpo napom.Akkor az nagyon halvány ,volt,de lehetett látni.

A mai joval erösebb mint az volt.

Én is kb. 2 hét mulva gondoltam orvoshoz menni.Reménykedem hogy nem jön meg,és nem lesz semmi baj.És természetesen az orvos is mindent rendben találjon.Ezért csak halkan örülök,ujjongok.

2011. jan. 22. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok,nyugodj meg ez egy szép,igazi pozitív!
2011. jan. 22. 14:28
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi ,utolso...
2011. jan. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!