Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Qpidoval negatívat teszteltem...

Qpidoval negatívat teszteltem nemvárt előtt pár nappal, időn túl viszont pozitív lett. Jelenthet jót?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy időn túl nem értékelhető, de teszteltem már rengetegszer, és eddig még egy sem lett időn túl pozitív, soha, bár qpidoval most teszteltem először. Ez jellemző erre a tesztre? Más járt már így? Ha igen, abból mi lett?
2011. ápr. 10. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is időn túl lett pozitív, nem is gondoltam arra, hogy ez tévedés lehet, rögtön elkönyveltem, hogy igen, sikerült a baba. Nem is jött meg, és kiderült, igaza lett a későn reagáló tesztnek :)

10 hetes km.

2011. ápr. 10. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem eddig az időn túli pozitív, mindig pozitív volt, bárki bármit mond, a negatív tesztjeimet se dobtam el soha pont ezért, és érdekes módon azok sose lettek 2 csíkosak időn túl sem.

Szóval minden esély megvan a babára, de azért pár nap múlva reggeli vizeletből csinálj mégegyet.

Sok sikert! :)

2011. ápr. 10. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Jó lenne :)

azért várom olyanok válaszát, akik qpidoval jártak így

2011. ápr. 10. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden alkalommal qupidóval így jártam, pár óra múlva ott van rajta a száradási csík, volt, hogy a színe szinte élénk volt mint a kontrol csíknak, volt, hogy csak lilás, de olyan, hogy ne lett volna rajta sose volt, ezért most már öt perc után kidobom, hogy ne adjon reményt.
2011. ápr. 10. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 11. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!