38. napon vagyok és negatívat teszteltem? (lent)
Mindig 28 napos szokott lenni a ciklusom pontosan. Most már a 38. napon tartok, ma csináltam egy tesztet (Clearblue) de negatív.
Mi lehet a baj velem?
És semmit nem is érzek hogy meg akarna jönni.
Nekem csak a menstruáció kimaradása után 2 héttel mutatta ki a teszt. Pedig nagyon érzékeny tesztet vettem.
Reggeli vizeletből csináltad? Mert abban magasabb a hcg koncentráció.
Próbálj ki egy másfajta tesztet reggel! Nem mindenkinek egyforma a hormontermelése!
7 hónapos kislány anyukája :)
Sztem várj még egy hetet és ne tesztelj. Ha továbbra is negatív, akkor menj be a dokihoz, mondd meg, h mi van. A doki UH után, ha nem lát jelentőset, akkor progeszteront fog felírni. Ha véletlenül mégis terhes vagy, az a babának nem árt (élő példa =én, mert anyukámnak is azt adtak, mivel neki 3 hónapja késett és minden teszt negatív lett). Ha nem vagy terhes, akkor segíti a ciklusod lefolyását.
Persze többi lehetőség, h méhen kívülid van, amit nem minden esetben mutat a teszt v egyszerűen csak a 28. nap körül fogantál és még nincs elég hormon a szervezetetben.
Köszi a válaszokat!
Az tényleg lehetséges hogy a 28. nap körül foganjon meg????? Mert akkor apával épp egymásnak estünk és bizony olyan hevesek voltunk hogy ott nem volt védekezés. :-)
Még várok pár napot, újra tesztelek és megyek dokihoz mindenképp.
Egy doki mondta nekem, h a női ciklusban az a biztos, h semmi sem biztos. Vagyis hiába volt neked eddig 28 napos ciklusod és mondjuk a 14. napot ovud, ha most véletlenül kihúzódott az ovu a 28. napra.
Ettől függetlenül még ne kezdj el álmodozni a babáról, inkább vond el a figyelmed.
Ma megjött.
De dokimmal beszélnem kell mindenképpen, hogy megnézze mikor van peteérésem. Mert én már ezt se tudom. 39-40 napos ciklusnál???!!! Na majd ő megnéz.
Köszi mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!